solmy مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 3837 عنوان مرض بیخوابی 71 بازدید | 13 پست کسی هست داشته باشه دوستان ؟ یکم راهنماییم کنه ؟ برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه 1403/06/31 | 12:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arezoooo80 عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 3228 من دارمخودم راهنمایی میخوام😕 قرص من اون چشم پر از بغض توععع
solmy مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 3837 من دارمخودم راهنمایی میخوام😕 چند سالته ؟ چه حسی داری ؟ من فقط حس مرگ و افسردگی دارم سر بیخوابیم😭 برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه
arezoooo80 عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 3228 چند سالته ؟ چه حسی داری ؟ من فقط حس مرگ و افسردگی دارم سر بیخوابیم😭 23انگار یه حس گیجی قرص من اون چشم پر از بغض توععع
arezoooo80 عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 3228 مشکل خاصی داری که سرش بیخواب میشی؟ قرص من اون چشم پر از بغض توععع
solmy مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 3837 مشکل خاصی داری که سرش بیخواب میشی؟ نه از بچگی اینجوری بودم ... تو چی ؟ برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه
arezoooo80 عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 3228 نه از بچگی اینجوری بودم ... تو چی ؟ نه من چندوفتیه به خاطر شرایط جدید زندگیم اینجوری شدموگرنه قبلنا خیلی خوش خواب بودم😔🥲 قرص من اون چشم پر از بغض توععع
solmy مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 3837 تاحالا کلینیک خواب رفتی؟ نه نرفتمتو رفتی؟ برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه
arezoooo80 عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 3228 نه نرفتمتو رفتی؟ خودم نه ولی پسرداییم رفته بود خیلی راضی بودمن چندماهه اینجوریم به خاطر فکروخیال قرص من اون چشم پر از بغض توععع
solmy مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 3837 خودم نه ولی پسرداییم رفته بود خیلی راضی بودمن چندماهه اینجوریم به خاطر فکروخیال یعنی پسرداییتم بیخوابی داشت یا به خاطر مشکلاتی مثل اپنه ی خواب و ... رفته بود ؟ برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه
arezoooo80 عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 3228 یعنی پسرداییتم بیخوابی داشت یا به خاطر مشکلاتی مثل اپنه ی خواب و ... رفته بود ؟ نه خوابش نمیبرد قرص من اون چشم پر از بغض توععع