2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 21 پست
۱۴ ماه..این ماهم ک نشه میره تو ۱۵

این ماه میشه انشاالله

شوهرت آز اسپرم داده؟ یا خودت از لحاظ تنبلی تخمدان و بقیه ی موارد چک شدی؟بعضیا تا عکس رنگی میدن زود باردار میشن

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 
این ماه میشه انشاالله شوهرت آز اسپرم داده؟ یا خودت از لحاظ تنبلی تخمدان و بقیه ی موارد چک شدی؟بعضیا ...

شوهرم آزو اسپرمه..تعدادش کمه..

خیلیم کمه.آخرین بار۵نیم ملیون بود.

واسه همین انتظار برام سختتر میشه..چون اون داروهاشونمیخوره.

خستم...

خودم‌ مشکلی ندارم خدارو شکر

دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم آزو اسپرمه..تعدادش کمه.. خیلیم کمه.آخرین بار۵نیم ملیون بود. واسه همین انتظار برام سختتر میشه ...

خب چرا از روش iui استفاده نمیکنین؟

علم اینقدر پیشرفت کرده کمتر زوجی تو حسرت بچه میمونن. نمیدونم این مردا چرا اینقدر حرص میدن

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 
خب چرا از روش iui استفاده نمیکنین؟ علم اینقدر پیشرفت کرده کمتر زوجی تو حسرت بچه میمونن. نمیدونم این ...

اصلا دم نمیخاد اینجوری مصنوعی باردار بشم..ولی ظاهرا آخرشم باید همینجوری حامله بشم..

دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏
شما علائمی هم از بارداری داشتی؟ همیشه پریودت منظم بوده یا غیر منظم؟ بعضیا میگن بی بی چک براشون مثب ...

اره تمام علایم رو داشتم خیلیییی زیاد اما از منفی بود پریودام خیلی منظم نبود با تغییر فصل پریودم تغییر میکرد اما این ماه خیلی دیگه عقب افتاده ولی جایی خوندم وقتی اقدام میکنی بدن تو شرایط جدید قرار میگیره و این تغییرات واسه امادگی برای بارداریه

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘

منم روز ۲۶ پریود هستم. علائم دارم بی بی گذاشتم منفی بود.خیلی ناراحتم

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت