2777
2789
عنوان

من حسودم یعنی

82 بازدید | 11 پست

۶ ساله ازدواج کردم ۴ ساله نی نی میخام هنوز موفق نشدیم آبجیم سه ساله ازدواج کرده همیشه میگم کاش من که آبجی بزرگم و خیلی ساله منتظرم اول باردار بشم ماه بعدش خواهرم .....حس بدی دارم کسی دلش بحالم بسوزه..... نمیدونم گناهه دعام اینکه فقط میخام یه ماه زودتر حامله بشم ماه بعدش آبجیم؟

خدایا امیدمون رو نا امید نکن🥲

همونی رو برای بقیه بخواه که برای خودت میخوای 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اون که نمیتونه منتظر شما بمونه! به جای حسرت دیگران رو خوردن از زندگی خودتون لذت ببرین! بچه دار شدن رویا نیست که کلی درمان هست بعدم اگه نشد میشه به سرپرستی گرفت! کلی چیزای قشنگ دیگه ای توی زندگی شما هست که شاید خواهرتون نداشته باشه

خب اون که نمیتونه منتظر شما بمونه! به جای حسرت دیگران رو خوردن از زندگی خودتون لذت ببرین! بچه دار شد ...

اونم اقدام کرده به بارداری منتظر من نیست عزیزم اتفاقا هر داروی تقویتی که میخرم به اونم میدم که نتیجه بگیره ولی چون بزرگترم و خیلی ساله منتظرم میگم کاش یه ماه فقط زودتر حامله بشم کسی نگاه ترحم آمیز نکنه بهم 

خدایا امیدمون رو نا امید نکن🥲

میتونم درکت کنم عزیزم ولی نکنه یه وقت دعا یا فکر بدی کنی برای خواهرت و بچه ش یه وقت خدایی نکرده

به جاش دعا کن بچه ت سالم باشه خوش قدم باشه دعا کن خودش عاقبت به خیر بشه و شما رو سربلند کنه و نامدار باشه 

کی به دنیا اومدنش چه اهمیتی داره

اصلا حالا ک دل شکسته داری اینجوری با خدا معامله کن 

بچه م بعد بچه بچه خواهرم به دنیا بیاد ولی بزرگی و فضایلش رو عالم ببینن 💚

امیدوارم خیلی زود هرچی خیره حاجت روا بشی به حق ولی عصر💚