2777
2789
عنوان

اهنگ 💗🎶🎵🎉

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 45 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خود خانوم وزیری خوشش اومده بودامیر میگه منو نسبت به آهنگام قضاوت نکنید مگ ی بازیگر تو فیلم ورزشکار ...

نه ولی یه بیشعور بد دهن همیشه بیشعور بد دهنه 

عزیزم لابد اون فحش و توهین هایی که به زن ها گفته رو من گفتم

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

تقریبا همه رو دوست داری دیگه😂جز مهدی احمدوند

کلا آهنگای تاپشون به دلم میشینه

مثلا بیلی آیلیش آهنگ lovely

نوان اهنگ گل زردم

امینم اهنگ beautiful

بی تی اس fake love

سیا change

ادل someone like you

تی ام بکس بواله

پوبون تیغ

اینطور نیست که همه آهنگاشون رو دوست داشته باشم

فقط خاص تریناشون

مهدی احمدوند هم آهنگ روانی شو دوست دارم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒ ̇---ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.

ن فوش نگوووو😂😂اهنک قشنگ عاشقانه

همون آهنگا که به ی نفر دیگ تو تاپیکت گفتم ببین خوشت میاد بیشتر بگم

به نظر من آهنگا قدیمیش مثل جیگیلیم قشنگن🥲😂

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹

حامیم...یونا..جف ساتور..

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

همه رو دان کنم باید😂😂ببینم چطورن

اگه سلیقت مثل من بود بگو بیشتر بهت معرفی کنم    

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒ ̇---ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.

نه ولی یه بیشعور بد دهن همیشه بیشعور بد دهنه عزیزم لابد اون فحش و توهین هایی که به زن ها گفته رو من ...

اولا که به خودش مربوطه !دوست نداری گوش نده

دومن گفتم تو امیرو نمیشناسی خودش میگه کسی منو نمی‌شناسه و هرکس منو بتونه بفهمه تتلو شماره دوعه

اون خیلی خوش قلبه اگه ی درصد می‌شناختیش پشیمون میشدی از حرفات

همینجور که داریا شناخته بودش نوازنده روسیه ایش مادر داریا خیلی ناراحت که امیر زندان گفته بود امیر خوش قلب ترین آدمه و اون نباید زندان باشه رو دیوارا روسیه اسمش نوشته و تبلیغ کردم از خوبیاش گفته 

گفته چجوری مراقب دخترش بوده 

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹