2777
2789
عنوان

پیاز درمانی

1599 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها ...

کیا با پیاز درمانی باردار شدن؟؟ دربارش چیزی شنیدین؟؟ کسی رو میشناسین ک با پیاز درمانی باردار شده باشن...؟ 

من این ماه دوفاستون خوردم هنوز سه تا مونده بود ک تموم شه پریود شدم قرصو قطع کردم...

میخوام از روز پنجم پیاز درمانی کنم و بعده پریود دا خل سرکه سیب و آب بشینم و رازیانه بخورم و عسلو دارچین... اگه با این روش باردار نشدم باز برم دکتر.....

نظرتون چیه؟؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
درمان شدین
0
0%
درمان نشدین
0
0%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم استفاده نکردم ولی دوستانم بودن که استفاده کردن وهمون ماه باردارشدن 

جدا خیلی خوبه اگ اینجوری باشه چون این ماه شرایط رفتن ب دکتر رو ندارم... میخوام این روش استفاده کنم اگ اوکی نشد باز برم دکتر

پیاز درمانی تا اونجایی که میدونم باید پیاز زرد رنگ رو پوست روشو بگیری و خودشو چهار قاچ کنی و توی یه قابلمه بزاری کمی هم آب بریزی و وقتی آب جوش اومد و پیاز چندتا قل خورد خاموشش کنی و سرد شد یه بار صبح این آب رو بخوری و یه بار شب، خودم استفاده نکردم ولی تو تاپیکهای سالهای پیش که میخوندم خیلیها نتیجه گرفته بودن.من خودم این ماه از روز پنجم پریود به مدت هفت روز صبحها عرق رازیانه خوردم و عصرها عرق بومادران.یکی دوبار هم توی عسل دارچین ریختم و میمالیدم به لثه هام.و همین ماه باردار شدم.البته عرق رازیانه رو باید مطمئن باشی پرولاکتینت بالا نیست بعد بخوری چون پرولاکتین رو بالا میبره و برای کسایی که پرولاکتین بالا داشته باشن خوب نیست و نتیجه عکس میده.البته اینا همه راهکاره،اول باید خدا بخواد.من البته از ختم بسم االه هم خیلی شنیده بودم.که شروع کردم به خوندن و روز 16 فهمیدم باردارم.انشالله که شماهم به زودی مادر میشی

و خدایی که در این نزدیکی است.....