2777
2789

با اینکه ۱۸ ساله میگذره ولی هنوز عادت نکردم به رفتارش با لحن تند و عصبی صحبت میکنه ی صحبت ساده  رو هم با لحن تند میگه گاهی میگم ارومتر یا عصبانی میشه یا میگه من حرف زدنم اینجوره. خسته شدم نمیگم دنبال محبتشم ولی منم شریک زندگیشم دلم ارامش میخواد بخدا بچه هامم همینن همش داد ناسزا دعوا بریدم از این زندگی

کلا نباید باهاشون بحث بشه من وقتی میبینم عصبیه فقط گوش میکنم و سرم و تکون میدم ک دارم گوش میکنم بعدا  ک اروم شد بهش میگم ولی خب تاثیر گذار ک نبوده😄حداقل نباید شما بحث و ادامه بدی ک بیشتر عصبی بشن.

و اینمم بگم جمله یکم آرومتر  بیشتر عصبیشون میکنه 

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا نباید باهاشون بحث بشه من وقتی میبینم عصبیه فقط گوش میکنم و سرم و تکون میدم ک دارم گوش میکنم بعدا ...

من اصلا و ابدا اهل بحث نیستم.

کلا همسرم فکرش منفیه. همه رو از خودش دور کرده. با خانوادم یکساله الکی قهره.

چندماهه فکرشو بکن را مادرش قهره

کلا نباید باهاشون بحث بشه من وقتی میبینم عصبیه فقط گوش میکنم و سرم و تکون میدم ک دارم گوش میکنم بعدا ...

وای اره اره😂 یکم ارومتر بدترعصبیشون

میکنه باید بگی بلندتررررربلندترررر

اون موقع س که اروم میشن😂

منم همینجور بودم اگه میخواستم  مث خودش جواب بدم زندگیمون از هم‌ میپاشید . با سرترالین بهتر شد . ولی هنوز یه وقتایی زبون نیش دارش داشت . چند بار تا حرفی زد سریع همون حرفو نسبت دادم به خودش یا خانوادش . بعد هم گفتم دیگه دوران سکوت تموم شد توهین نمیکنم چون بی شعور نیستم فقط همون رفتار و حرف رو برمیگردونم . البته حرفام کاملا هم حق بود .. خیلی براش گرون تموم شد. انگار که تاثیر داشته 

من اصلا و ابدا اهل بحث نیستم.کلا همسرم فکرش منفیه. همه رو از خودش دور کرده. با خانوادم یکساله الکی ق ...

اینکه شوهر منه🤔شوهر من مگس از بالا سرش رد بشه بهش برمیخوره با خانواده منم چندین ماهه قطع ارتباط.

با برادر خودش تازه چند ماهه اشتی کرده

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

اینکه شوهر منه🤔شوهر من مگس از بالا سرش رد بشه بهش برمیخوره با خانواده منم چندین ماهه قطع ارتباط.با ...

بخدا اینجور مردا پیر میکنن ادمو.

خیلی دوست دارم اونقدر قوی باشم که از ته دلم رفتاراش برام مهم نباشه چه کنم بنظرت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز