2777
2789
عنوان

آبروم رفت😭😭😭😭🥺

238 بازدید | 16 پست

خیر سرم دانشجوام بیا خواهرم اینا میخواستم برم دانشگاه وسایل خوابگاهو ببرم منم تو مسیر یابی خنگ خنگم زدم بلد اونم گممون کرد دو ساعت دور خودمون چرخیدیم انقدر مسخره ام کرد حتی خواهرزاده مسخره میکرد که تو دانشگاهتو بلد نیستی۰😔

خب

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی دیگه آبروم رفت الان میگن چقدر خنگه😭

الان کجایی که وقت کردی بیای نی نی سایت 

؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

دانشگاهم منتظرم نوبتم بشه

🙄خداییش ؟

آره خب مگه چیه

تصور اینکه تو اون شرایط بیای سایت 🙁