2777
2789
عنوان

خوردن لبنیات

124 بازدید | 12 پست

تا سردی یا لبنیات میخورم جوش میزنم کبد چرب سابقه دارم به نظرتون ممکن مشکل هورمونی داشته باشم  پلی کیستیک یا تنبلی اینا با چی مشخص میشه ازمایش یا سونو

.

پروتئین‌های موجود در شیر، سطح ترشح هورمون انسولین را افزایش می‌دهند. این امر به نوبه خود غدد سباسه را تقویت می‌کند تا سبوم بیشتری تولید کند. به همین ترتیب، آکنه و جوش بروز می‌دهد. از طرفی شیر حاوی مشتقات هورمون.... مانند استروژن، پروژسترون و آندروژن است که می‌تواند منجر به ایجاد آکنه شود.۱۷ مهر ۱۳۹۷

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروتئین‌های موجود در شیر، سطح ترشح هورمون انسولین را افزایش می‌دهند. این امر به نوبه خود غدد سباسه ر ...

با دوغ وحشتناک جوش میزنم الان سونو برم کافیه؟یا حتما باید ازمایشم بدم؟

.

با دوغ وحشتناک جوش میزنم الان سونو برم کافیه؟یا حتما باید ازمایشم بدم؟

سونو کافیه فکنم

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

خدای من متولد ۷۹ام خیلی زود اینهمه قرص میخورم هزینش زیاد؟؟انقد خرج دکتر کردم دگ خجالت میکشم

من ۸۱ ام ۶ ساله تحت نراقب و تنبلی دارم عزیزم بله متاسفانه هزینه هاش زیاده ولی پیاز درمانی هم عالیه

من ۸۱ ام ۶ ساله تحت نراقب و تنبلی دارم عزیزم بله متاسفانه هزینه هاش زیاده ولی پیاز درمانی هم عالیه

فقط یسوال جوش هورمونی از تنبلی تخمدان و کیست ک هردوش با سونو معلوم میشه؟بعد ببخشید شما علایمت چیا هست من ریزش مو ندارم مو زایدم اطراف سینم دارم ولی از اول بود زیر چونمم دوسه تا دارم اینم از اول بود چون من کلا ژنتیک پر موم پریودمم منظم فقط این سری درد نداشتم خونمم کم بود

.

فقط یسوال جوش هورمونی از تنبلی تخمدان و کیست ک هردوش با سونو معلوم میشه؟بعد ببخشید شما علایمت چیا هس ...

با آزمایش مشخص میشه که تنبلی داری یا نه ولی سونو دقیا مسخص میکنه که چقدر پیشرفتش  من موی زائد رو از کلاس هشتم به بعد دیدم و روز به روز اضافه شد . وزنم رفت بالا . بعضی وقتا ۶ ماه یهبار پریود میشدم .بدنم تیره شده الان یکم پریودیم با ورزش و دارو منظم شده و مو هم لیزر میکنم 

با آزمایش مشخص میشه که تنبلی داری یا نه ولی سونو دقیا مسخص میکنه که چقدر پیشرفتش من موی زائد رو از ...

ن من این مشکلارو ندارم فقط جوش دارم اونم فقط رو لپم پیشونیم چونم اینا همه صاف 

.

ن من این مشکلارو ندارم فقط جوش دارم اونم فقط رو لپم پیشونیم چونم اینا همه صاف

خوب شاید هیچ مشکلی نداشته باشید فقط به لبنیات حساسید اگ بدنتون سرد و اسیدی باشه با لبنیات و سردی واکنش نشون مییده