2777
2789
عنوان

داداشم پزشکه

1400 بازدید | 22 پست

خیلی ادم باهوشیه حتی درساش نیم ساعت بیشتر نمیخوند 

اما وقت تست هوش میدیم من خیلی از اون بیشترم همیشه 

هر تستی که دادیم 

اما مامانم فقط اون دوست داشت ازش حمایت کرد

من همون نفر اول مدرسم که به هیچ جا نرسیدم

من همونیم که همه تو مدرسه میگفتن تو آینده خوبی داری

الان مضحکه فامیل شدم 

لطفا اگه مادر خوبی نیستین اگه فرق میزارین یه ادم زنده رو نابود نکنید حروم نکنید بچه از همون اول تشخیص میده 

وقتی برای پسرتون ظرف ظرف میبرین اون دختر بچه کوچکی احمق نیست که نفهمه فرق داره 

وقتی به اون محبت میکنید و اون دختر بچه میفهمه که محبت چیه وجود داره ولی سهمی نداره ازش 

فک میکنه خوب نیس 

هی تلاش میکنه تو مدرسه نفر اول میشه

از در دیگه وارد میشه 

سعی میکنه خودش بامزه نشون بده سوتیاش بگه بتونه  توجه بگیره میشه یه ادم خنگ براشون 

اما هیچ فرقی نمیبینه

سعی میکنه دلسوز باشه مسئولیت پذیر باشه همه کارا رو گردن بگیره میشه وظیفش

شما که مادر بدین فقط قاتل یه ادمین درسته زندس ولی همون اگه جایی بود که ازش حمایت میشد قطعا به جای بهتری میرسید

وطنم همیشه به شادی و پیشرفت باشی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دیگه یه جایی هیچی خودت باور نداری 

من محبت ندیدم که محبت کردن بلد باشم

من اعتماد به نفس ندارم 

خودم کن میبینم

در حالی که من همون دختریم که همه بهم میگفتن شبیه روسایی همه تو مدرسه میشناختنم بخاطر نمره هام

الان یکی بهم میگه خوشگلی فک میکنم مسخرم میکنه

فهمیدم، دلتنگی و ناراحتی‌ات رو حس می‌کنم. وقتی به کسی که بیشتر ازش حمایت میشه نگاه می‌کنی، واقعاً می‌تونه دل آدم رو بشکنه. احساس می‌کنی که زحمتت نادیده گرفته می‌شه، در حالی که تو به اندازه کافی تلاش کردی. این خیلی ناراحت‌کننده‌ست که تو می‌دونی چقدر باهوش هستی و توانایی‌هات رو می‌بینی، اما دیگران توجه نمی‌کنن. این احساس کمبود توجه می‌تونه باعث بشه آدم شک کنه به خودش و توانایی‌هاش. کاش هر کسی به اندازه‌ای که باید مورد حمایت قرار می‌گرفت، چون هر کسی به محبت و توجه نیاز داره تا بهترین خودش رو نشون بده. به نظرت چه کارهایی می‌تونی انجام بدی که بیشتر به خودت توجه کنی؟

فهمیدم، دلتنگی و ناراحتی‌ات رو حس می‌کنم. وقتی به کسی که بیشتر ازش حمایت میشه نگاه می‌کنی، واقعاً می ...

کاش میتونستم جدا شم که هر روز تحقیر نشم مطمئنن رو نا خودآگاه ادم تاثیر میزاره وقتی هر روز اینو میشنوی که تو الی فلانی

خیلی پدر مادرها همینن‌. اگر شما ۱۷ سالته درست می گی شرایط سختی داری. اما اگر بزرگسالی و ۳۰ سال داری باید تلاش کنی ناکامی هات رو جبران کنی. زخم های عاطفیت رو ترمیم کنی. اگر بخوای به مسخره شدن توسط بقیه فکر کنی باید بگم گور .... حرف مردم. به رقابت با برادرت فکرم نکن اون مزیت اصلی رو داشته همیشه. با خودت و دیروزت رقابت کن. 

کاش میتونستم جدا شم که هر روز تحقیر نشم مطمئنن رو نا خودآگاه ادم تاثیر میزاره وقتی هر روز اینو میشنو ...

کاملاً درکت می‌کنم. تحقیر روزانه می‌تونه واقعاً روی اعتماد به نفس و روحیه‌ات تأثیر بزاره. این احساس که هر روز با مقایسه‌های منفی مواجه بشی، خیلی سخته. اگر امکان جدایی وجود نداره، شاید بتونی از روش‌هایی مثل تمرین‌های ذهنی یا حتی مشاوره استفاده کنی تا بتونی به خودت قوت قلب بدی و این فشار رو کم کنی. همچنین، دور شدن از مقایسه‌ها و تمرکز بر روی نقاط قوت خودت می‌تونه کمک‌کننده باشه. به خودت زمان بده و تلاش کن به سمت هدف‌هات بری.

از این لحظه به خودت قول بده خودت خودتو دوست داشته باشی به نیازهات احترام بگذاری چندتا دوره عزت نفس شرکت کن بعد شروع کن درس خوندن و زندگی را بساز گذشته گذشته از ته دل مادرتو ببخش و به خاطر آرامش روان خودت تلاش کن 

تو میتونی برای خودت یه زندگی شاد و موفق بسازی که بشی الگو بقیه 

حق داری و همه ما اینارو با تمام وجود درک کردیم عزیز دلم

ولی ازاینجا ببعدش تو مسولی بقول سارتر فلج مادرزاد اگه برنده دو ماراتن نشه مقصره

ارزش ادمم به دکتر شدن و این چیزا نیست مطمینم تو انسان بهتری هستی و درک بالاتری داری

مادرای مام مارو دوست نداشتن خوب چه میشه کرد جز اینکه بگذریم و زندگیمونو خودمون بسازیم

فهمیدم، دلتنگی و ناراحتی‌ات رو حس می‌کنم. وقتی به کسی که بیشتر ازش حمایت میشه نگاه می‌کنی، واقعاً می ...

داداشم برای تحقیر کردن من اون تستا رو میاورد میخاست مسخرم کنه اما انقد از اون و تو‌مل نتایج سایت بالا تر میشد که دیگه صحبتش نکرد 

من تا قبل اون فراموش کرده بودم که چقد خوب بودم تو مدرسه چقد ازم تعریف میشد بخاطر اینکه انقد چیزای منفی گفته بودن باورم شده بود

من فقط سوتیام تعریف میکردم که بهم توجه کنن فکر میکردم وقتی میخندن دوست داستانی میشم همین باعث شده بود دستم بندازن