2821
2789
عنوان

حرف شوهرم

457 بازدید | 44 پست

من خودم و همسرم هردو شاغل هستیم شوهرم توی شرکت و تایم کاریش زیاده کلا کارت حقوقی هم دست منه اما خب مستاجر هستیم و سخته وضعیت من خودم آموزشگاه دارم و هنوز به سوددهی نرسیده ولی همسرم اصلا توی کار خونه کمک نمیکنه مقصر هم نیست اینجوری بار اومده چون بختیاری هستند ... البته اصلا دخالت نمیکنه خونه یک ماه هم کثیف باشه اصلا چیزی نمیگه یا غذا حاضری هم میخوره اما خب من خودم سعی میکنم غذای خوب بذارم تا وقت کنم ...اما خب دوست دارم گهگاهی کمک کنه وقتی میبینه منم خسته ام اما اصلا یه لیوان هم نمیشوره اگه ازش بخوام انجام میده ولی اونم انقد طولش میده که آخر خودم انجام میدم ...از اون طرف هم میگه هر چی در آوردی مال خودت در آمد تو به من هیچ ربطی نداره...چند بار هم بهش گفتم کمک کن میگه باشه و بازم انگار نه انگار ...شوهرای شما کمک می‌کنند؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بهتر بود قومیتیش نکنی و کلا اسم قومیت رو مطرح نکنی!

عزیزم قصد توهین نداشتم من منظورم این بود بختیاری هاکلا کار خونه را وظیفه زن میدونن چون توی فامیل هاشون دیدم اگر احیانا شما از این قوم هستید عذر میخواهم

🤣🤣🤣🤣تقریبا مثل همسر من.ی غر ریز میاد .میگم خو ول کن.میگه رو اعصابم

متاسفانه مادر شوهر من پسراشو از این جهت بد بار آورده همشون همین رویه را دارن منتها ما که شاغل هستیم یه مقدار اذیت میشیم 

خب داره شرایط کاریمو می‌بینه من اصلا خونه نیستم

بذار روو سرت حلوا حلواش کن... دیگه خدایی هم کار خونه مثل قدیم نیست که یخ حوض بشکونی... لباس رو که لباس شویی میشوره‌... یه غذا درست کردنی اصل کار خونه هست تو این دوره زمونه که میگی گیر نمیده

امضا ندارم اثر انگشت زدم
🤣🤣🤣🤣تقریبا مثل همسر من.ی غر ریز میاد .میگم خو ول کن.میگه رو اعصابم

قدیما دعوا میکردم باهاش تن و بدنم میبرید پا می‌شد جاری دستمال ک برمیداشت ب خودم میگفتم وای شروع شد 

ولی الان سعی می‌کنم نشنیده بگیرم و ی ریز کمکش کنم تا جنگ درونش آتش بس بده حس می‌کنم وقتی خیلی از درون عصبیه اینکار میکنه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز