2789
عنوان

طب سنتی

35 بازدید | 9 پست

بچه ها من چن ماه پیش کبد چرب داشتم اتزیمام بالا بود ده کیلو کم کردم نرمال شد ولی خب بدنم حساس به چربی شیرینی لبنیات جوش میزنم الان زبونمو نشون یه دکتر سنتی دادم میگه کبدت چرب خب وقتی من انزیمام نرمال شده یعنی چی ازمایش دادم چکاب کامل یعنی به فاصله دوماه باز چرب شد؟

.

نه عزیزم میزان چربی متفاوته 

شاید خیلی زیاد نیست براهمین تو آزمایش نشون نداده 

ولی بهتره مراعات کنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نه عزیزم میزان چربی متفاوته شاید خیلی زیاد نیست براهمین تو آزمایش نشون نداده ولی بهتره مراعات کنی

خب من سرخکردنی نمیخورم هر روز اب جوش ناشتا یه لیوان میخورم طول روزم ۱۳ لیوان اب ک سرد نباشه اب شیر میخورم شیرینی و هله هوله رعایت میکنم فقط چن شب پیش چیپس زیاد خوردن با پفک دگ برنجمو بدون روغن میخورم خورش داشته باشیم من روغنشو میزنم کنار میخورم دگ چیکار کنم لبنیاتم نمیخورم 

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب من سرخکردنی نمیخورم هر روز اب جوش ناشتا یه لیوان میخورم طول روزم ۱۳ لیوان اب ک سرد نباشه اب شیر م ...

قربونت برم 13 لیوان آب؟!!!!!!!!!! 

بدنت میگنده اینطوری که 

بدن انسان مثل گل میمونه اگه زیاد آب بخوره میپوسه 

اگه کم بخوره خشک میشه 

یکم کمتر آب بخور 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب من سرخکردنی نمیخورم هر روز اب جوش ناشتا یه لیوان میخورم طول روزم ۱۳ لیوان اب ک سرد نباشه اب شیر م ...

آب سرد یخچالی هم نخور 

ولی اینکه میگی ناشتا 1 لیوان آب جوشیده ولرم میخوری عالیه میخوای پیش یکی دیگه م برو طب سنتی 

شاید این اشتباه میکنه 

یا یه موردی هست که شما رعایت نمیکنی کاش از خودش میپرسیدی 

آب سرد یخچالی هم نخور ولی اینکه میگی ناشتا 1 لیوان آب جوشیده ولرم میخوری عالیه میخوای پیش یکی دیگه م ...

میگم ممکن جوش هورمونی باشه؟اگ جوشام هورمونی باشه با سونو معلوم میشه؟یا باید ازمایش بدم؟

.

میگم ممکن جوش هورمونی باشه؟اگ جوشام هورمونی باشه با سونو معلوم میشه؟یا باید ازمایش بدم؟

تا جاییکه من میدونم تو علم طب سنتی جوش ها ی رو صورت بخاطر کبده اگه کبدت درست کار کنه خوب کارکنه غذاهای سالم بخوری کمتر جوش میزنی 

البته که تمیز بودن صورت و بالشتی که روش میخوابی هم مؤثره 

تا جاییکه من میدونم تو علم طب سنتی جوش ها ی رو صورت بخاطر کبده اگه کبدت درست کار کنه خوب کارکنه غذاه ...

انقد اینارو رعایت میکنم تمیزیو ولی خب جالب برام تا یکم دوغ میخورم جوش میزنم یا هله هوله یا چربی جوشامم ریز فقط رو لپم بقیه جاهای صورتم مث پیشونی بینی چونه گردن فک اینا صاف

.

انقد اینارو رعایت میکنم تمیزیو ولی خب جالب برام تا یکم دوغ میخورم جوش میزنم یا هله هوله یا چربی جوشا ...

همین خب شاید کامل درمان نشده کبدت عزیزم 

بهت پیشنهاد میکنم یجای دیگه بری طب سنتی 

یا حداقل از خودش بپرس بهش بگو چیکارکنی تا 

کامل خوب بشی اگه دیدی همه اینچیزایی که انجام 

میدی رو گفت همینا رو بهش بگو 

بگو انجام میدم و اینا ببین چی میگه 

همین خب شاید کامل درمان نشده کبدت عزیزم بهت پیشنهاد میکنم یجای دیگه بری طب سنتی یا حداقل از خودش بپر ...

قشنگم‌من تحت نظر دکتر بودم ولی خب از سنتیم پرسیدم دوبار ازمایش چکاب کامل دادم انزیمام اوکین سنتیم گفت سردی زیاد نخور من خیلی زیاده روی کردم کلا نباید گرمی سردی زیاده روی کنیم مثلا برنج با زعفرون بخورم نرمال شه ولی خب یه دور دگ چکاب میدم سونو تخمدان و رحمم میرم 

.