2777
2789
عنوان

حسادت اقوام

225 بازدید | 19 پست

از کربلا برگشتم هیچکدوم از اقوام خودم نیومدن دیدنم با این که خیلی نزدیکن  حتی یه زنگ به مادر و خواهرم نزدن با این که براشون اش برده بودن.منم نمی‌خوام دیگه تو مراسماتشون شرکت کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🙄مگه برای زیارت رفتن باید برن خونه کسی؟برای مردم رفتی کربلا یا برای دل خودت که انتظار داری ازشون؟

دنیای عجیبیه!کفتارا،شیرا رو میکشن تا موشا حکومت کنن...!!به امیدی آزادی مردمم...

الان دیگه این رسوم رفتن خونه بقیه بعداز زیارت خییییلی کمرنگ شده مردم اینقد درگیر زندگی و مشکلاتشون هستن وقت برای رفتن خونه بقیه ندارن بهتره بی توقع باشید مهم هم نیست امدنشون. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
🙄مگه برای زیارت رفتن باید برن خونه کسی؟برای مردم رفتی کربلا یا برای دل خودت که انتظار داری ازشون؟

اصلا انتظار ندارم ازشون . ولی همیشه زنگ میزنن به مادرم  نامحسوس وغیره مستقیم  می‌خوام درباره زندگیم بدونن. وقتی به کسی احترام میزاری اون طرفم باید بدونه که حداقل بخشی از خوبی هاتو بجایی جبران کنه.  حالا اگه مردم همشون سه سوته میان

اصلا انتظار ندارم ازشون . ولی همیشه زنگ میزنن به مادرم نامحسوس وغیره مستقیم می‌خوام درباره زندگیم ...

آره خب ولی خیلی برات مهم نباشه فقط یادت باشه 

منم رفتم دیدنم نیومدن تازه من زیارت اولی م بودم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من برای حج دیدم میرن دیدنکربلا نمیرن نگرانی از ویروس هم هست

اولین باره که رفتیم . نگرانی نیست خواهر  حسادته خاله هام دشمنی دارن باهام همش حسادت میکنن به زندگیم  اگه بهشون سلام کنی سر بالا نمیاره نگات نمیکنن

اولین باره که رفتیم . نگرانی نیست خواهر حسادته خاله هام دشمنی دارن باهام همش حسادت میکنن به زندگیم ...

خب پس دیگه چه انتظاری داری خواهر وقتی میشناسیشون 

با خداباش پادشاهی کن