2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قربونش بررم🥹🥹🥹میشه برام دعا کنی حاجت روام کنهولی چه جوری اخه‌منو نمیشناسی که😌

حاجت روا باشی

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

میشه واسه سلامتیم و طول عمر دعا کنی برام؟ دعا کن مشکلاتمم حل بشه توروخدا

حاجت روا باشی

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

کبوتران حرم امام رضا، نماد عشق و آرامش‌اند. پروازشان در آسمان، گواهی بر وفا و امید است. در هر پرواز، قصه‌ای از دل‌های زائران را روایت می‌کنند؛ دل‌هایی که به شوق زیارت و در جستجوی آرامش، به سوی حرم روانه می‌شوند. این کبوتران در آغوش حرم، نه تنها نشانهٔ عشق‌اند، بلکه پیام‌آوران دعا و نیت‌های پاک زائران نیز هستند. حضورشان در حرم، تجلی زیبایی و روحانیت است.

یا امام رضاااا

تاپیک اخرمممم

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

حاجت روا باشی

خواهشا برای شفای هما دعا کن  آزمایش من جوابش خوب باشه....یاسمن نمره چشمش بالا نرفته باشه....برای یه دانشجو که تودرس و دانشگاه بسیارموفق باشه همیشه به سلامت بره وبیاد....سالم و سلامت بریم وسالم وسلامت برگردیم