2777
2789

چجوری مواقع ناارومی خودشون اروم میکنن ادم نیار داره به یه چیزی دست اویز شه اینجور مواقع حتی اگه باور نداشته باشه به چیزی

هر کسی وقتی به بن بست میرسه تازه خدا رو پیدا میکنه

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خدارو قبول دارم که برام کافیه 😇

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

معنویات برای من یعنی خدااویزون خدا میشم و پشتکار خودم

ولی قبول ندارید وقتی میرید حرم امام رضا برای مثال گزیه میکنید خالی میشد یا مثلا مواقع گرفتاری دلتون حرم نمیخوا یا امام زاده ای یا یه جایی که جنبه معنوی داشته باشه

من خدارو قبول دارم که برام کافیه 😇

ولی قبول ندارید وقتی میرید حرم امام رضا برای مثال گزیه میکنید خالی میشد یا مثلا مواقع گرفتاری دلتون حرم نمیخوا یا امام زاده ای یا یه جایی که جنبه معنوی داشته باشه

آدما برای آرامش تو مواقع ناارومی به چیزای مختلفی پناه می‌برن. بعضی‌ها ورزش می‌کنن، بعضی‌ها با دوستاشون صحبت می‌کنن یا تو طبیعت می‌چرخن. حتی بعضی‌ها به موسیقی گوش می‌دن یا به کارهای هنری مشغول می‌شن. اینا همه می‌تونه کمک کنه تا حس بهتری پیدا کنن.

بستگی داره معنویات از نظر هرکسی چی باشه

در درجه اول که خدا منظورم اماما هستن که خیلیا قبول ندارن یا امام زاده ها بنظرم یجایی هم نیازه  که وقتی از همه جا دلت پر شدو بیچاره پناه ببری اونجا

ولی قبول ندارید وقتی میرید حرم امام رضا برای مثال گزیه میکنید خالی میشد یا مثلا مواقع گرفتاری دلتون ...

خیلیی ساله نرفتم😅 

من کلا وقتی ناراحتم دوس دارم تنها و توی اتاقم باشم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ولی قبول ندارید وقتی میرید حرم امام رضا برای مثال گزیه میکنید خالی میشد یا مثلا مواقع گرفتاری دلتون ...

نه عزیزم

شایدم چون من کلا از بچگی این شکلی بزرگ شدم و عادت کردم

هیچ وقت تجربه اروم شده تو حرم و گریه کردن یا رفتن ب امامزاده نداشتم موقع ناراحتیام

عادت کردم ک فقط خدارو کنار خودم تصور کنم همین

.

ببخشید دیگه کافر که نیستن .

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
در درجه اول که خدا منظورم اماما هستن که خیلیا قبول ندارن یا امام زاده ها بنظرم یجایی هم نیازه که وق ...

چرا فکر میکنی حتما اینجایی که میخوای پناه ببری باید امامزاده باشه یا اینجور جاها....

مثلا من خودم میرم سرخاک پدربزرگم باهاش درددل میکنم و اروم میشم

خدایا مرسی واسه همه چیز🫠