هر کسی وقتی به بن بست میرسه تازه خدا رو پیدا میکنه
تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
معنویات برای من یعنی خدااویزون خدا میشم و پشتکار خودم
ولی قبول ندارید وقتی میرید حرم امام رضا برای مثال گزیه میکنید خالی میشد یا مثلا مواقع گرفتاری دلتون حرم نمیخوا یا امام زاده ای یا یه جایی که جنبه معنوی داشته باشه
ولی قبول ندارید وقتی میرید حرم امام رضا برای مثال گزیه میکنید خالی میشد یا مثلا مواقع گرفتاری دلتون حرم نمیخوا یا امام زاده ای یا یه جایی که جنبه معنوی داشته باشه
آدما برای آرامش تو مواقع ناارومی به چیزای مختلفی پناه میبرن. بعضیها ورزش میکنن، بعضیها با دوستاشون صحبت میکنن یا تو طبیعت میچرخن. حتی بعضیها به موسیقی گوش میدن یا به کارهای هنری مشغول میشن. اینا همه میتونه کمک کنه تا حس بهتری پیدا کنن.
ولی قبول ندارید وقتی میرید حرم امام رضا برای مثال گزیه میکنید خالی میشد یا مثلا مواقع گرفتاری دلتون ...
خیلیی ساله نرفتم😅
من کلا وقتی ناراحتم دوس دارم تنها و توی اتاقم باشم
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
مریم میرزاخانی ریاضیدان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانهای آنها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانهای، یه انسان فوقالعاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش