میگم ی سوال اگ کسی بخواد از فیلمایه نکته تست استفاده کنه ماله پارسال بوده و الان از روی پنل برداشته شده
چجوری باید هزینه ش رو پرداخت کنه؟
کسی تجربه ی مشابه داشته؟
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
و اینم بگم ک کلاسایه سالیانه ک الان دارن به درد برنامه ی من نمیخوره
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آره خب وقتی رو پنلشون نیست مجبورم از تل ببینم ولی میخوام پولش رو حساب کنم ک عذاب وجدانش رو نداشته باشم
به نظرت زنگ بزنم موسسه قبول میکنه همون هزینه ی پارسال رو پرداخت کنم؟
والا نمیدونم خب اونارومفتی کانالا گذاشتن میخوای از خود موسسه بپرس
ممنون عزیزم
اره حتما باید زنگ بزنم سوال کنم
اخه از بس میگن راضی نیستیم ادم عذاب وجدان میگیره
به نظرم ادم اگ هم میخواد مدیون بشه باید مدیون کسی بشه ک ارزشش رو داشته باشه نه امثال این دبیرایه کنکور