2777
2789
خب اخه غیرازاین نمیتونه باشه ادم زورش میگیره دختر ۱۵ساله چ میدونه شوهر چیه دوسال بعدش جدا میشه وافسر ...

ی موقعم میبینی خود دختره سر و گوشش میجنبه برای اینکه خراب نشه شوهر میدن ک فردا طوری نشع و پسره جمعش کنه 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
اتفاقا بعضی خانواده ها دنبال همچین دخترایی هستند من شنیده بودم پارسال دختر کلاس هفتمی رو دادن ب ی ...

اره قطعا چند تا دلیل داره 

بچه میگیرن که خودشون تربیت کنن ، زور بگن ،دستور بدن ، تعیین تکلیف کنن که کجا برو‌کی برو‌با کی برو چی بپوش، بچه اصلا زندگی مشترک نمیدونه که چیه همین که پسر باشه کافیه نه براش شغل مهمه نه درامد نه سرمایه نه خانواده نه اخلاق نه خونه ‌...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم می گم کسی که ۱۵ سالگی ازدواج کنه دور اطرافم ندیدم عوضش سن بالای مجرد مگه همی مجردا خوشبختن

آهان  پس من منظورتون بد متوجه شدم 😅

فک کردم فرمودید حالا ۲۵ ۳۰ ساله ها  هم مجردند نزارید اینطور بمونه و اونا باید ازدواج کنن 😔

عذر میخوام اگه اشتباه متوجه شدم😊

اره قطعا چند تا دلیل داره بچه میگیرن که خودشون تربیت کنن ، زور بگن ،دستور بدن ، تعیین تکلیف کنن که ک ...

آره واقعا برای همچین خانواده  هایی متاسفم  

من مامانم خیلی بدمون میاد از ازدواج  زود حالا نمیدونم چطور بعضی خانواده ها راضی  میشن خودسون از بچه شون خجالت  نمیکشن تو سن کم شوهرش میدن

ی موقعم میبینی خود دختره سر و گوشش میجنبه برای اینکه خراب نشه شوهر میدن ک فردا طوری نشع و پسره جمعش ...

خب همینه دیگه اگه خونواده درست تربیت کرده باشن دختره سروگوشش زودتراز موعدش نمیجنبه واسه همین مسئولیت میندازن گردن پسرمردم که بره   

دوس دارن 

اونا عشق و حال میکنن ما بشینیم حرص بخوریم😐🤣

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐