2777
2789
عنوان

خاک تو سرم که دارن مسخرم میکنن

263 بازدید | 10 پست

من تا به حال تو زندگیم هیچکی نبوده بخوام روراست باشم هیچوقت هیچکی سمتم نیومده 

هر کی اومده سمتم یکی بوده که لنگ پول بوده و چشمش به مال پدرم بوده چون بعد من (ردشون کردم) سراغ خواهرم هم رفته 

حالا این موضوع شده مسخره اطرافیان که میگن هر کی تو رو میخواد برا اینه 💔

حالم بده حتی دوستامم اینو میگن  دلم می‌شکنه نمی‌دونم اصلا بابت این حرفا باید ناراحت بشم یا نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا چرا خاک تو سر تو؟؟  ...خدا نکنه 

چن سالته؟ خواهرت چن سالشه؟ اگه دوس داشتی بگو برا این میگم که خیلیا تا همین سن خودت احتمال زیاد هیچ خواستگاری ندارن و بدشون نمیاد موردای بقیه رو بزنن سر دلایل دیگه که نشون بدن چیز خاصی نبوده 

من به شخصه اصن حس نمیکنم کسی انقدر بیکار باشه که بیاد تحلیل کنه وضع تو رو مگه واقعا پشت حرفش یه نیتی باشه

اینا خیلیاش حسادته چیزایی که میشنوی اصلا اینا رو جدی نگیر نذار تو روحیت تاثیری بذاره

اینم که دو تا خواهر با فاصله سنی کم باشید این نشد برن اون یکی چیز عجیبی نیس دلیلشم صرفا ربطی به وضع خانوادتون نداره به نظرم چون دیدم خیلیا اینطورین

ازدواج سنتی همینه کلا طرف اول کار خیلی مهم نیس کی باشه اصن باید پیش بره تا جدی بشه!

وااا چرا خاک تو سر تو؟؟ ...خدا نکنه چن سالته؟ خواهرت چن سالشه؟ اگه دوس داشتی بگو برا این میگم که خی ...

با هم حدود ۲ سال فاصله سنی داریم 

هر کی اومد رفت بعدی 

تو دانشگاه خدا نکنه یکی نگام کنه همه میگن به خاطر اینه دیگه هیچ بد بختی جرعت ندارع بیاد نزدیک همش می‌شنوم از دوست و آشنا

با هم حدود ۲ سال فاصله سنی داریم هر کی اومد رفت بعدی تو دانشگاه خدا نکنه یکی نگام کنه همه میگن به خا ...

همین دیگه خیلی منطقیه برای هر دوتاتون بخوان شانسشونو امتحان کنن کی بدش میاد با یه خانواده با اصالت وصلت کنه

یه چیزی بگم خیلی وقتا یه مسائلی رو خودت بار اول جلوی بقیه میگی و خود به خود بقیه میگیرن و ول نمیکنن برای همینه که میگن یه سری چیزا رو همه جا نگو پیش خودت نگه دار یه دلیلش اینه واقعا دوستانم اگه چیزی میگن یا از خودت شنیدن یا براشون مسئله جدی نیس و شوخی گرفتن بحثو 

واقعیت چیزی نیس که فکر میکنی تو یکم حساس شدی رو طرز فکر بقیه