2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

90 بازدید | 6 پست

باورم نمیشه دو روز دیگ باید برم مدرسه خیلی زود گذشت و بد واقعا تابستون افتضاح بود اصلا خوش نگذشت بهم حالا هم که میرم مدرسه اعصابم خرابه سال آخرم هستم انگیزه هم ندارم نمی‌دونم چیکار کنم کاش بمیرم 

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

واقعا انصاف نیست این همه درس بخونی آخرش هم هیچ معلوم نیست چی بشه لعنت به این زندگی

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

جانم اینو نگو 

از الان امید نداشته باشی که نمیشه

ان شاءالله که موفق میشی اگه تلاش کنی 

خودت الان از این وضعیتت راضی هستی

تابستون امسال واقعا چرت بود اما دلیل بر این نمیشه که هیچ انگیزه ای نداشته باشی 

تو فقد هدف نداری 

هدفتو دنبال کن 

تلاش کن براش قطعا موفق میشی

سال اخری هم هستی دیگه چی میخوای 

یکم تلاش وکنکور تموممم 

خودتو نباز دختر

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

جانم اینو نگو از الان امید نداشته باشی که نمیشهان شاءالله که موفق میشی اگه تلاش کنی خودت الان از این ...

اخه همین الان خیلی ها از من جلو هستن من خیلی کم خوندم تو تابستون خیلی کم فقط دینی و اقتصاد تازه عربی هم پایم ضعیفه باید از هفتم تمرین کنم معدل یازدهم هم ۱۵ شدم خیلی کمه خوب چه شانسی دارم معلومه اونایی که ۱۹.۲۰ هستن قبول میشن 

اخه همین الان خیلی ها از من جلو هستن من خیلی کم خوندم تو تابستون خیلی کم فقط دینی و اقتصاد تازه عربی ...

تازه کلی سهمیه و تراز سیوی و پارتی ما بدبخت ها هیچ شانسی نداریم 🙂💔

اخه همین الان خیلی ها از من جلو هستن من خیلی کم خوندم تو تابستون خیلی کم فقط دینی و اقتصاد تازه عربی ...

رقابت نکن باهاشون 

تو اگه به فکر رقابت بقیه باشی اصلا موفق نمیشی

منم یازدهمم

ولی واقعا شرایطش رو نداشتم تابستون بخونم 

دیگه دلیل بر این نمیشه تلاش نکنم امسال 

قطعا اگر بخوایم موفق میشیم 

استرس و این چرت پرت هارو از خودت دور کن

تو اگه بخوای امسال میتونی برسونی

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

رقابت نکن باهاشون تو اگه به فکر رقابت بقیه باشی اصلا موفق نمیشیمنم یازدهممولی واقعا شرایطش رو نداشتم ...

خداکنه بتونیم 🙂ممنونم 💐موفق باشید