2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد

476 بازدید | 20 پست

مثل یه کابوس بود 

سر دخترم بحثمون بالا گرفت منو زد منم اونو زدم بعد اون با لگد کوبی د از کمرم چندین بار دستمو پیچوند سیلی زد منم فحش دادم نمیگم ساکت موندم 

بعد زنگ زدم مادرم بیاد دنبالم مامانم بهش گفت چرا زدی گفت خوب کردم از این بدترم میکنم 

بعد بحث سر دخترم بالا گرفت که نمیداد بیارمش من و مادرمو هل میداد توهین میکرد خانواده اونم اومدن پدرمم بعدش اومد 

باباش همش طرفداری کرد آخر باباش سر مادرم داد زد تقصیر تو و به مادرم فحش داد و حمله ور شد

منم قاطی کردم رو باباش و با دست کوبیدم تو سینش  

بعد شوهرم گفت هر سه تاتون رو میکنم همینجا توی گور من دیگه قاطی کردم رفتم جلو همه سیلی زدم گفتم تو غلط میکنی 

اصلا یه دعوای بزرگی شد بابام حالش بد شد بردیم بیمارستان بعدم رفتیم خونه ما و از اونجا اومدم خونه پدرم 

دلم واسه دخترم میسوزه

واسه همه چی ناراحتم واسه حرمتای از بین رفته  

واسه شوهرم که تنها موند یا اینکه چرا زدمش 

فقط از خدا میخوام باباش خیر از زندگیش نبینه که باعث خرابی شد مردک هرروز دخترش خونه ایناس به من میگفت چرا همش میری خونه بابات 

چرا خانواده ها رو صدا زديد؟ یعنی خودت نمی‌تونستی بری خونه باببات؟ یا شوهرت نمی‌تونست بدون بابا جونش حرف بزنه؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقیقتا من بودم عمرا دیگه با چنین ادمی دوباره برم زیر یک سقف انقدر قهر میموندم که پشیمون بشه پشیمونم نشد فقط طلاق 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

چرا خانواده ها رو صدا زديد؟ یعنی خودت نمی‌تونستی بری خونه باببات؟ یا شوهرت نمی‌تونست بدون بابا جونش ...

من نمیتونستم 

ولی اونم قصدش جنگ بود که زنگ زد به پدر بی منطقش

دعوا تو همه زندگی ها هست کاش پای خانواده ها رو نکشید وسط اینجوری بی حرمتی نشه اصلا چرا بزن بزن می کن ...

همون دیگه من رفتم اتاق اروم شم دوباره اومد جلو چشمم گفتم گمشو اونور بازم زد

من نمیتونستم ولی اونم قصدش جنگ بود که زنگ زد به پدر بی منطقش

خب هر دو اشتباه کردید و خانواده ها اتیش دعواتون تندتر کردن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بخاطر بچه جلو‌خوده بچه انقد دعوا کردین؟؟؟چقدر عجیبین 

نه بخاطر بچه بوده نه خانواده فقطلج و لجبازی خودتون بوده

کاش تا بزرگ نشدین بچه دارنشسن

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

عزیزم میفهممت درکت میکنم که چه حالی داری خونسردیتو حفظ کن الان بچتم ترسیدم سعی کن به خونوادت آرامش بدی آرامشون کنی کاریه که شده گذشته برنمیگرده توام خود خوری نکن که با خود خوری چیزی حل نمیشه فقط ای کاش به مامانت زنگ نمیزدی که بیاد تو اینجور مسائل نباید پای خونواده بکشه وسط چون تو شوهرت دوباره یکی میشین ولی این وسط حرمت ها از بین میره به نظرم نباید پای خانواده ها میومد وسط واینم قبول داشته باش که خودت باعث شدی اینجوری شه تو میتونستی با شوهرت حلش کنی وقتی که به مادرت گفتی بیاد معلومه که پای دخالت هردو خونواده رو باز کردی گره ای که با دست باز می‌شد و انداختی به دندون از خدا میخوام که همه چی حل بشه یکم عاقلانه تر فکر کن خانم گلی