2821
2789
عنوان

قرص لاغری

8615 بازدید | 15 پست

فقط لطفا نگید ورزشو رژیم 

کسی استفاده کرده؟چه مارکی؟نتیجش چی شد؟

اسلیم مکس؟

تری کاتس ساپلند؟

این دوتا مارک چی کسی استفاده کرده؟

قدم ۱۶۰ ورزنم ۷۳ شکمم ندارم تخت تخت ولی خب وزنم به قدم زیاده زانوهام اذیت میشن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من قرص نمیدونم عزیزم. خیلی دوست داشتم یه قرص معثر بود و استفاده میکردم ولی. رژیم فستینگ پارسال گرفت ...

برا من رژیم گرفتن سخته چون همش هوس چیزای مختلف میکنم برا این حس میکنم قرصا برام موثر ترن چون اشتهاو کنترل میکنن راحت تر میتونم رژیم بگیرن 

بر نگشت؟با چه قرصی؟چند روزه؟

نه الان دوسال حدودا میگذره

هر دفعه بهم یه مارک میداد که استپ نکنه وزنم 

من چون تیروئید دارم ۴  ۵ ماهه کم کردم ولی دوستم زودتر کم کرد

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
چقد خوب میتونی بگی چه ماروایی استفاده کردی؟

گوجی پدیده آلفا پدیده جی سی پدیده 

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
گوجی پدیده آلفا پدیده جی سی پدیده

فقططط الفااسلیم

بقیه هییییچ

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم

من دو بار تصمیم گرفتم خیلی سریع لاغر بشم هر دو بار فقط یه دوره از آلفا اسلیم مصرف کردم هر روز سه عدد قرص استفاده میکردم و تقریبا دو هفته ای بسته اش تموم میشد فوق العاده اشتها رو کم میکنه واقعا در حد صفر و وقتی چیزی نخورین خیلی سریع لاغر میشین اصلا اذیت نمیشدم بااینکه اندازه یه نوزاد غذا میخوردم خیلی انرژی رو بالا میبره و اصلا آدم بی حال و کلافه و گرسنه نیست خواب رو به مقدار جزئی کم میکنه اما نه اینکه جغد بشم کلا نخوابم در کل آدم زمان رژیم عصبی میشه پس نمیشه این مسئله رو به این قرص ربط داد با یه رژیم دو هفته ای و ورزش متوسط روزانه و مصرف ویتامین و عدسی و سفیده تخم مرغ نه ریزش مو گرفتم نه بی رنگ و رو شدم اتفاقا صورتم کاملا شاداب بود چون با این قرص احساس تشنگی بالاست و شاید این تنها ایرادی باشه که بشه روش گذاشت و از طرفی هرچی بیشتر آب بنوشید اثر دارو افزایش پیدا میکنه ، مرتب سرویس لازم میشدم در عوض زیر پوست آب میره و به خاطر تغذیه سالم و ویتامین و ورزش حتی رنگ پوست روشنتر و شفافتر هم میشه هر بار در حدود ده کیلو کم کردم بعدشم بلافاصله برنگشت شاید بعد دو سال نصفش برگشته باشه که خب هر کسی تو هر شرایطی دو سال بخوره تپل میشه و اصلا هم وابسته و معتاد نشدم اصلا هوس نمیکردم، دوباره استفاده کنم و نهایتا اینکه آدم انتظار داشته باشه آب تو دلش تکون نخوره و سیر غذا بخوره و تخت بخوابه و به خودش زحمت یه پیاده روی ساده رو نده تا به صورت جادویی وزن کم کنه و طبق برنامه اش ظرف کمترین زمان ممکن ، خوش اندام بشه خیلی خیلی انتظار غیر منطقی هست پس به جای این همه منفی بینی و خرده گیری اجازه بدین دوستانی که تجربه استفاده ندارن بتونن درست تصمیم بگیرن