2777
2789

من تقریبا سی به بالا هستم ازدواج برام نشده از یه اقایی خوشم اومد هر روز میرفتم شرکت میدیدمش  یه جورایی توجهش رو خودم تونستم جلب کنم اما بچه  ها لنقدر تلاش کردم  که باهاش حرف بزنم  با همه ذوق و شوق جفتمون متاسفانه یکسال گذشت از شانس من اون طبقه رو زیر زمین هم بود سالهای سال کار میکردن  همه همکاراش از اون طبقع رفتن و من موندم حسرتم حالم خوب نیست عشقمو دیگه نمیبینم میخواستم  باهاش ارتباط برقرار کنم حرف بزنم  نشد که نشد حرف نزده تمام شد

فرار کرده بنظرم

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

امان از محیط کارهای مختلط ....

در عصر ارتباطات چطور disconnect شدین؟

پاک باش و خدمتگزار برای الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. و السلام. السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 
شمارشو نداری؟ پیج چی؟ من باشم پیام میدم از ابراز علاقه هراسی ندارم

درد منم همینه شمارشو ندارم شماره داخلی اون  شعبه رو دارم فقط پیجشم عر کار کردم پیدا نکردم 

درد منم همینه شمارشو ندارم شماره داخلی اون شعبه رو دارم فقط پیجشم عر کار کردم پیدا نکردم

از کسی بپرس شاید داشته باشن

من از یه نفر خوشم میومد خیلی راحت رفتم نگهبانی گفتم شماره فلانی رو بده لازم دارم😁

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
سلام. إن شاءالله طاعات قبول. امان از محیط کارهای مختلط ....در عصر ارتباطات چطور disconnect شدین؟

ببین من پیج ایشون رو ندارم تنها راه ارتباطی ما فقط و فقط  اینکع تو سیستم های پوشه اشتراک هست که وصله به همه شعبه ها پوشه اون رو دیدم مشکل اینکه انقد سرش تو لاک  خودشه عیچ وقت پوشه گروه گاری مارو ندیدع من میتونم از پوشه اشتزام سیستم بزارم پیام براش مشکل اینکه اولا اینکع ممکنه که کسی ببیتتش پوشه رو بباز کنه یعد اینکع شماره داخلیش هم دارم 

از کسی بپرس شاید داشته باشنمن از یه نفر خوشم میومد خیلی راحت رفتم نگهبانی گفتم شماره فلانی رو بده لا ...

اخه زشته شمارشو بگیرم حس خوبی ندارم همکار اقا هست بگم بهشون ولی اصلا صورت خوشی نداره میافتیم جلو چشم بقیه برای اون اقا هم بد میشع 

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. امان از محیط کارهای مختلط ....در عصر ارتباطات چطور disconnect شدین؟

چی میشد شمارشو داشتم ۵ ماه ندیدمش احتمالا که نه صد درصد منو فراموش کرده 

چی میشد شمارشو داشتم ۵ ماه ندیدمش احتمالا که نه صد درصد منو فراموش کرده

سلام. ان شاءالله طاعات قبول. 

شما تابحال ازدواج داشتین؟

پاک باش و خدمتگزار برای الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. و السلام. السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 
فکر میکنین حس اون بشما چیه؟

اگر دنبال ازدواج هستین بنظرم چون وابستگی قلبی نسبت بهش پیدا کردین از همکاران نزدیکش شمارشو بگیرین. تکلیف روشن بشه بهتره.

من خودم اعتقادات مذهبی دارم اما بخودم اجازه دادم از خانومی که در محل بهش علاقه پیدا کرده بودم و واقعا قصد ازدواج داشتم با بهانه ای شماره بگیرم تا یه موقع disconnect نشیم الکی الکی

فکر میکنین حس اون بشما چیه؟

اون علاقه داشت ذوق داشت از اینکه یه دختر مثل من بهش علاقه پیدا کرده یکی دوبارهم میخواست باهام حرف بزنه روم نشد اما حالا که ۵ ماه ندیدمش دیگه نمیدونم