2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فصل دوم یعنی چی؟ یعنی بازم باید ادامه بدیم؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

چرا دروغ باشع اخه

مخاد پول بده

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

الکی میگن لیست شده بازی قطع شد دارن حساب کتاب میکنن به هر کس چقد بدن

بر همه رو پروندن دوباره بازی کنن الانم میگن فصل دوم باید بازی کنید😂😂

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

دروغه یا واقعی

بده هم زیاد نمیده 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

نه سرکاریه الان هم که بدون اینکه بازدهی فصل اولش مشخص بشه فصل دومش منتشر شده یعنی شروع شده

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

یعنی جدی جدی فکر کردی میشینن میزنن رو گوشی پول در میارن!؟ شیر آبم باز😑

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

الکی میگن لیست شده بازی قطع شد دارن حساب کتاب میکنن به هر کس چقد بدنبر همه رو پروندن دوباره بازی کنن ...

پول فصل اول رو میدن

کاربر __اقا     ادما در نهایت میرن دنبال لیاقتشون  برو همون جایی که محل......بهت نمیده