2777
2789

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه تا خواهر سرخور اون یکی هم حتما تاالان رسول و ب کشتن داده😁من ازضیا خوشم میومد ازفخرالدینم همینطور ...

یه سوال خیلی وقته مغزم درگیر کرده 

فخر الدین با انیه رابطش مثل زن و شوهر واقعی نبود ؟

یعنی این همه سال هیچ رابطه جن بینشون نبود ؟

آخه یه زره اینجاش مسخره است بعد ۱۳ سال به زن دومش دست نزده با اینکه تو یه خونه ام هستن 

فیلم بیخودیه واقعا

بابا فیلمش بر اساس داستان واقعیه خبمنم قابلیت اینو دارم به خاطر این قسمتِ طوبیبشینم زار زار گریه کنم ...

نخیر من کتاب رو خوندم 

تنها شباهتش اسم طوبی هست هیچ جاش مثل کتاب نیست 

همش زاییده ذهن مریض نویسنده هست الکی الکی ... جاهای رمانتیکش هم غیرقابل باوره .. جاهای غمگینش هم 

مردک روانی 😂😂😂😂😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

شب میلاد گفتم خوبه چیزی نمیشه یعنی بدترین اتفاق فیلمه افتاد😐

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
یه سوال خیلی وقته مغزم درگیر کرده فخر الدین با انیه رابطش مثل زن و شوهر واقعی نبود ؟یعنی این همه سال ...

اره دیگه خب دوسش نداشت ب اون نظر 

ی فداکاری بوده صرفا

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

نمرده. زنده موند. الان داره شبکه یک صحبت میکنه.   .

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

پاک باش و خدمتگزار برای الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. و السلام. السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

دیگ گندشو دراوردن🥲😂

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

یه سوال خیلی وقته مغزم درگیر کرده فخر الدین با انیه رابطش مثل زن و شوهر واقعی نبود ؟یعنی این همه سال ...

کامنت های منو بخون بالاتر 

نویسنده تو زندگی مشترکش خیلی کمبود داشته همش تراوشات ذهنیش هست 😂😂😂😂😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .