2777
2789
عنوان

هر راهی بگین برای ازدواج انجام دادم ولی جواب نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 24 پست
وا ؟؟ پس تنهایی حرام نیست ؟من حتی ی دوست پسر ندارم ی عشق ندارم

اگر حرام نبود، راحت تر اتفاق می افتاد، یعنی هم طلاق وهم ازدواج آسون بود.تا اینقدر دخترو پسرها امید معجزه نداشته باشند.

الان ایران ۱۳ میلیون مجرد داره که هیچ جوره ازدواجشون جور نمیشه،حتما حرامه دیگه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور ب من میرسه لایق پیدا نمیشه ولی همه ی دوستام برای خودشون پارتنر یا شوهر دارن

بابا تو از درونشون خبر نداری ادم اگه بخواد با چشم باز انتخاب کنه سخت گیری کنه ازدواج نمیکنه خود من از بیرون هر کی ببینه دهنش اب میفته بین دوستام از همه بهتر میخورم میپوشم مسافرت میرم کسی کار به کارم نداره ولی خودم از زندگیم راضی نیستم میگم حق من بهتر از این بود 

اگر حرام نبود، راحت تر اتفاق می افتاد، یعنی هم طلاق وهم ازدواج آسون بود.تا اینقدر دخترو پسرها امید م ...

دیگه ب کمک خدا هم اعتقادی ندارم 

هر کسیو دوس داشتم خدا ازم گرفت 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

بابا تو از درونشون خبر نداری ادم اگه بخواد با چشم باز انتخاب کنه سخت گیری کنه ازدواج نمیکنه خود من ا ...

آخه من پر توقع نیستم 

همین که ب دلم بشینه کافیه 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

دیگه ب کمک خدا هم اعتقادی ندارم هر کسیو دوس داشتم خدا ازم گرفت

درکتون میکنم،ولی شاید به نفع شما بوده

ما از خیلی چیزها آگاهی نداریم،

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

والا😂😂🤣🤣مجردی عشقه بدون دق دقه خوشی

آره مجردی خدایی خوبه 

ولی برای من کافیه 

دلم میخواد هر شب تو آغوش کسی که عاشقش باشم بخوابم 

هر صبح به عشقش بیدار شم برم دنبال زندگی 

از تنهایی خسته ام کلافه ام 

آره مجردی خدایی خوبه ولی برای من کافیه دلم میخواد هر شب تو آغوش کسی که عاشقش باشم بخوابم هر صبح به ع ...

فک میکنی اینا فقط تو شبکه جم تی وی هع😂😂هر شب با جنگ میخابی صبح با دعوا پا میشی تازه باید غذا درست کنی کوفت کنه