2821
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 33 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واییییی کوتاه نیا اول کاری وگرنه داستان داری. بگو سرویس طلا خوب میخوام. یخچالم با گوشت قربونی با رسم داریم پر کنیم هم گوسفند بکش هم مرغ. عروسی هم اگه نمیگیرین هزینشو بدین 

و خدایی که در این نزدیکیست 
حیف ۷۰۰ تومن که یه زن میتونه باهاش برای خودش و ایندش پشتوانه کنه ولی میره تیر و تخته میخره برا پسر م ...

طرف ما حتی همون کبریتی که گاز روشن میکنیم داماد میخره

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

مادرش میگه خرید خوراکی یخچال برای بار اول وظیفه عروسه

بگو کلا جهیزیه وظیفه عروس نیست لطف و کمک پدر عروسه به دخترش دیگه سیر کردن شکم پسرت وظیفه ی پدر من نیست چ بار اول چ سال اول نکنه عرضه ی پر کردن یخچال هم نداره پسرتون

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

جهیزیه ای که عروس میبره، در مقابل عروسی و خونه ای هست که داماد میگیره

اگه عروسی نمیگیره و خونه از خودش نداره، شما نباید این همه هزینه جهاز بکنید

به بزرگترتون بگید برخورد کنن؛ کسی که وقتی هنوز زندگی مشترکش شروع نشده و به فکر اینه ترشی رو خانم خونه بخره، زندگی باهاش چیزی جز عذاب نیست