2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهم ثابت شده ازدواج حداقل تو ایران،ربطی به خوب و بد بودن دختر نداره

به شانس، خانواده و ارتباط زیاد داشتن بامردم یا توی چشم بودن ربط داره

یه دختری که ظاهر و تحصیلات خاصی نداره و شغلی نداره و هنری نداره و... و فقط توی چشمه و دیگران میبیننش مثلا توی اکیپ ها هست یا با فامیل و اشنا رابطه دارن ، شانسش برا ازدواج بیشتر از دختر همه چی تموم زیبا تحصیلکرده و... که کسی نمیبینتش و خانوادش منزوی ان.

من تاحالا ندیدم دختر تو سن کم خواستگار داشته باشه خداروشکر. زیر ۲۴ ۲۵ ندیدم

خوبه خوش به حالتون 

الان دوست ها و دخترا فامیلمون از 14و 15 سالگی ازدواج کردن و من واقعا تعجب کردم خداایی 

بهم ثابت شده ازدواج حداقل تو ایران،ربطی به خوب و بد بودن دختر ندارهبه شانس، خانواده و ارتباط زیاد دا ...

دقیقا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خوبه خوش به حالتون الان دوست ها و دخترا فامیلمون از 14و 15 سالگی ازدواج کردن و من واقعا تعجب کردم خد ...

ببخشید ولی خاک بر سر پدر مادراشون. تو فامیل ما قدیما دختر زود میدادن میرفته مادربزرگم خیلی بدش میومد میگفت عوضیا نون خور دادن رفته. پدر مادر سالم و با مسئولیت دختر زیر ۲۵ سال اجازه ازدواج نمیدن