2777
2789
عنوان

مادرشوهر زرنگ

520 بازدید | 30 پست

من عروس بی زبونیم کلا. عید ب عید ک میشه مادر شوهرم انگار ن انگار عیده ب روی خودشم نمیاره مثلا عروس داره. عروس اولشم. این همه عید گذروندم هنوز ک هنوزه یه تیکه طلا برا من نیاوردن 

منم زبون ندارم بگم یه چیز درست حسابی واسم بیارن آبروم رفته هرکی میپرسه مادرشوهرت برا عید چی واست آورد میمونم چی بگم . بگم روسری آورد؟

یه ذره برام خرج نمیکنه. مردا هم این چیزارو نمیدونن باید بهشون بگی. اینم هیچیییی نمیگه یه عیدی درست حسابی بیارن واسه عروسشون. دنیارو میگشت مثل من پیدا نمیکرد فقط زبونی میگه تو خیلی عروس خوبی هستی و… ماشالله زبون…

چکار کنم ب نظرتون؟ خسته شدم از این کاراش. خیلی رو اعصابمه

فکر کرده من نمیفهمم این چیزارو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بقیه چه ربطی داره.مسایل خصوصیتون.من خواهر و مادرم میدونن چیزی نمیدن ولی هیچوقتم نپرسیدن.حتی کادو عروسی و عقد و یلدای اول و عید اول هیچی ندادن

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

مگه بعد از ازدواج مادرشوهرها سالها باید واسه عروس عیدی طلا بخرن؟

تازه ازدواج کردم. از زمان نامزدیم تا الان عید ک میشه یا هیچی نمیاره یا روسری میارن