2777
2789

یه نقطه تاثیری نداره اصلا چرا اینکار کنی و اینکه آیا موهات دکلره س یا نه

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی شامپو رنگ میزنی دیگه رنگو برا چی استفاده میکنی

رنگ طلایی دارم می‌خوام نارنجی بشه باید یکم باهاش قرمز قاطی کنم شامپو رنگ قرمز دارم 

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

یه نقطه تاثیری نداره اصلا چرا اینکار کنی و اینکه آیا موهات دکلره س یا نه

موهام تقریبا به پایه ۵ ۶ رسیده برای اینکه نارنجی بشه می‌خوام رنگ طلایی دارم باید خیلی کم بهش رنگ قرمز اضافه کنم که شامپو رنگ قرمز دارم فقط

موهام تقریبا به پایه ۵ ۶ رسیده برای اینکه نارنجی بشه می‌خوام رنگ طلایی دارم باید خیلی کم بهش رنگ قرم ...

اضافه کن اکسیدان نه هم بزن ولی حنایی میشه نه نارنجی جیغ

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
اضافه کن اکسیدان نه هم بزن ولی حنایی میشه نه نارنجی جیغ

عه خب پس همون حنایی می‌خوام ولی نمی‌دونستم میشه شامپو رنگ و با رنگ قاطی کرد یا نه مرسیییی🥲🤍

عه خب پس همون حنایی می‌خوام ولی نمی‌دونستم میشه شامپو رنگ و با رنگ قاطی کرد یا نه مرسیییی🥲🤍

اره چرا نشه رنگای فانتزی باید حتما پایه بالای هشت باشه اما قرمز رو پنج هم جواب میده  یه قاشق پر بریز نه یه نقطه

اره چرا نشه رنگای فانتزی باید حتما پایه بالای هشت باشه اما قرمز رو پنج هم جواب میده یه قاشق پر بریز ...

باشه عزیزم خیلی ممنونم ازت❤️🤗

باشه عزیزم خیلی ممنونم ازت❤️🤗

اسی اکسیدان ۶ درصد بزن ،اگه ۹ درصد بزنی موهات نابود میشه

۶ درصد برا رنگساژه

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
چرا ۹ درصد؟؟؟

دوازده درصد مو رو میسوزونه اگه حرفه ای نباشه

شش معمولا برای پایه پنج و شش استفاده میشه و رنگ رو تیره نگه میداره یک و سه هم برای رنگساژ 

دوازده درصد مو رو میسوزونه اگه حرفه ای نباشهشش معمولا برای پایه پنج و شش استفاده میشه و رنگ رو تیره ...

۹ هم برای رنگساژ میسوزونه. این ۱

دوم اینکه اکسیدان ۱ که میشه همون ۶ درصد🤦‍♀️🤣

اسی میخواد رنگساژ کنه، نمیخواد رنگ کنه که میگی تیره میکنه.

محض اطلاع رنگ زمانی تیره میشه که مدت تایمش زیاد باشه.

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.