2777
2789

خودت پیام بده

کاری ک من امشب کردم🤦‍♀️😢

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

🤐🤐🤐🤐🤐

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما عسلت طبیعی نبوده😂😂

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
نه بمیرمم پیام نمیدم اینسری

منم میگفتم 

ولی تولدش بود 

مجبور شدم

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

منم میگفتم ولی تولدش بود مجبور شدم

هر چند تولدم تبریک نگف

منم پیام دادم پررو شد گفت می خوای برگردی مهریه تو باید ببخشی

ن من ک نامزد و شوهر نیست

درنی نی سایت نبات وعسل هزارجورکاربردداره 

احتمالا رد دادن دیگه 

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
تولدشم ی پیام کوچیک تبریک همین

خب چی گف؟

هنوز میخوای بدی؟ کیه تولدش؟