2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیچ اشتباه منظورت همون فیلم خارجیه ترسناکه؟

من فکر کردم عکسه باید پیچ اشتباه رو براش پیدا کنیم تو عکس 😂😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
من فکر کردم عکسه باید پیچ اشتباه رو براش پیدا کنیم تو عکس 😂😂😂

نه بابا فک کنم فیلمه رو میگه😂ببین در حد مرگگگگ ترسناکه تا نصف قسمت چهار دیدم دیگه انقدر حالم بد شد ندیدم تا چند وقت توروح و روانم تاثیر گذاشته بود

همشون ارزش دیدن داره اگه واقعا علاقه داری

وای نگو کجا ارزش دیدن دارع تا مدتی همش تو دلم ترس بود بخدا 

قسمت چهار اونجا که گوشت طرفو جلو چشاش میبریدن و سرخ میکردن دیگه من نتونستم تحمل کنم خاموش کردم و تا مدت  ها روانی شده بودم

نه بابا فک کنم فیلمه رو میگه😂ببین در حد مرگگگگ ترسناکه تا نصف قسمت چهار دیدم دیگه انقدر حالم بد شد ...

جِنی بود یا چی ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اره قبول دارم حال بهم زده وای اصلا اون فصلش خیلی هیجان داشت

من دیگه اونجا خاموش کردم نتونستم تا اخر ببینم دیگه توبه کردم😂یکیم اونجا که طرفو مینداختن تو چرخ گوشت دل و روش میومد پایین خیلی چندش بود در کل دیگه نگاه نکردم و خوشحالم  واقعا

جِنی بود یا چی ؟

نه بابا جنیا که ترسناک نیستن انقدر اینا کلا چند قسمت بود ادم خوار بودن تو جنگلا اینا فک کنم ۶ قسمت بود من دیگه هر شب یکیشو میدیم به ترتیب  نصف چهار و که دیدم انقدر  حالم بد شد نتونستم ادامه بدم دیگه ول کردم تا چند وقت دلهره و استرس داشتم همش شبا به شوهرم میگفتم روتو نکن اونور من  میترسم