2821
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2331 بازدید | 88 پست
تا اونجایی من اطلاع دارم اونایی که مشکل اختلال اعصاب دارن و اینا این کارت قرمز دارن کارت زرد همب زای ...

متاسفانه اوضاع همینه 

و الانم خیلی راحت داره تهدیدش میکنه و اذیتش میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چی میخواد بگه ؟ بگه تحاوز کردم خوب کردم ؟ 😂😂بهش بگو بیا برو عاموووو چند وقت دیگه با دادگاه طر ...

مشکل خانواده دختره

خیلی بسته و محدوده و پدر و مادرش به شدت تفکر سنتی دارن

مشکل خانواده دخترهخیلی بسته و محدوده و پدر و مادرش به شدت تفکر سنتی دارن

تحاوز بوده دختره این وسط مقصر نیست هرچقدرم خانوادش احمق باشن باید فرق ظالم و مظلومو بفهمن ب بزرگای فامیل بگه صحبت کنن ما خانوادش 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
حالا بره شکایت کنه ، چیزی ازش کم نمیشه کهمگر این که خودش با پای خودش رفته باشه مکان ، بخاطر این موضو ...

شکایت کرده عزیزدلم

به خاطر مشکل روانی طرف تبرئه شده

متاسفانه اوضاع همینه و الانم خیلی راحت داره تهدیدش میکنه و اذیتش میکنه

بره شکایت کنه یعنی چی 

تهدید ها و همه رو بزاره روی میز دادگاه 

خانواده الان ب چه درد میخوره؟الان باید پشتش باشن یا نه وقتی مرد بیان سر قبرش فاتحه بفرستن مطمئنن اگر پیامک داده یا زنگ زده از دادگاه نامه میاد میره مخابرات دادگاه برسی میکنه اینطور هم ک میگی مجازات میشه 

سریع تر شکایت کنه

بره شکایت کنه یعنی چی تهدید ها و همه رو بزاره روی میز دادگاه خانواده الان ب چه درد میخوره؟الان باید ...

دعا کنین براش

حالش اصلا خوب نیست

از همه چیز و همه کس وحشت داره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز