2777
2789
عنوان

از بابام متنفرممممم کاش بمیرمممم

58 بازدید | 4 پست

۱۸سالمه هرچی تو خونمون گم میشه از من میخوان🥲

رب انار تو یخچال خونمون نیس بابام از پشت گوشی میگه حتما من خوردمش( واقعا خیلی بهم برمیخوره مگه من بچه‌م)،یا مامانم ماهی درست کرده بود گذاشته بودن برای منو دخترعمه‌م رفتن مهمونی بعد اومدن که شام بخوریم ماهیا شور شده بود بابام به مامانم میگف حتما این دخترا نمک ریختن توشون😑💔

یا معجون خریده بودن من ی مقدار بردم برای مدرسم(ی مقدار کم،۱۲سالمم بود بعد دیگه از معجونا به من نداد و اعصبانیم بود چرا برداشتم برا مدرسم و...

واقعا خسته شدم چقدررر توهین😑💔

اعتماد به نفسمو ازم گرفتن

چو ایران نباشد تن من مباد،بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨ زرتشتی‌ام🤍(اشو زرتشت✨)

اسی پدر ومادرتن عزیزم اینجور نگو بگو باباجون کار من نیست خدا حفظشون کنه 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی پدر ومادرتن عزیزم اینجور نگو بگو باباجون کار من نیست خدا حفظشون کنه

آخهه چی بگم🥲

دلم میخواد خودمو بکشم راحت شم

چو ایران نباشد تن من مباد،بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨ زرتشتی‌ام🤍(اشو زرتشت✨)
آخهه چی بگم🥲دلم میخواد خودمو بکشم راحت شم

نه عزیرم اینطور نگو گلم 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

2790
2778
2791
2779
2792