2777
2789
عنوان

بغض تموم نشدنی🩹🫱🏼‍🫲🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 23 پست

سلام عزیزم 

حالت چطوره 

خیلی برات خوشحالم که قراره وارد محیط دانشگاه بشی و مدتی از خونه دور باشی  

ازاین فرصت به نحو احسنت استفاده کن 

در کنار درس یه حرفه حتما یاد بگیر 

من هربار که مریض میشم عین بچها بهونه گیری میکنم همش دوست دارم مثل دوستانم یه مادری میداشتم تا کنارم میبود... 

نه مقابلم. 

یه چیزی این روز ها قلبم رو خیلی ازار میده 

وقتی کودک بودم از پدرم یه هدفون هدیه گرفته بودم که عاشقش بودم ، همیشه استفاده میکردم و همه میدونستن روش حساس هستم. 

برادر زاده ی مادرم اومده بود خونمون و مادرم هدفون عزیزم رو برای بازی داده بود دستش. 

بچه هم داغونش کرده بوده 

وقتی دیدمش انقدر گریه کردم که یک هفته چشمام باد کرده بود. 

التماس میکردم به مامانم که ببره درست کنه و در نهایت جلوی چشم خودم از پنجره پرت کرد بیرون . 

یادمه رفتم برداشتمش و همیشه مثل یک هدیه ی گرانبها نگه داری اش میکردم ( ابتدایی بودم) 

چه روز و شب ها که ازشون یه هدفون جدید میخواستم پدرم موافق بود شرایط مالی شو هم داشت ولی مادرم میگفت باید تربیت بشه! 

چند وقت پیش خبردار شدم مادرم برای خواهرم یه هدفون برند خریده با یه قیمت خیلی گرون ... 

یه حسی توی قلبم بود، انگار درونم درد میکرد... 

بعضی از درد ها تا همیشه همراهمون میمونن، عین یه خلا، همونقدر تو خالی و پوچ . 

میخندی اما یهو غمگین میشی 

شادی اما از درون خالی 

عزیز قشنگم 

من خیلی دارم تلاش میکنم ببخشم و فراموش کنم البته هنوز موفق نشدم ولی بهت نصیحت میکنم درونت رو از غم خالی کنی. 

ما مسوول رفتار دیگران نیستیم اما مسوول رنج هایی که از دیگران بر جانمون مونده هستیم که باید رفعش کنیم. 

ما هرچند دوست نداشتنی ، اما انسانیم دیگه نه؟ 🙂 

همین مارا بس که خودمون ، خودمونو دوست داریم . 

پس بیا خودمون رو ازار ندیم و سختی رو بیش ازاین سخت نکنیم. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم حالت چطوره خیلی برات خوشحالم که قراره وارد محیط دانشگاه بشی و مدتی از خونه دور باشی ازای ...

سلام ایلدا جان

حالت چطوره عزیزم

منم خوبم 🩵🤍

لطف داری به من 🤍♥️

چشم حتما...

متاسفم از تجربه سختی که داشتی .. تجربه ایی که هنوز هم کنج ذهنت مونده و با فکر کردن بهش غمگین میشی♥️

بیا بغلم🥲🥺

میدونی منم خیلی از این خاطره ها دارم ...خیلی زیاد اما

آگاه شدم که همین خاطره ها منو ساخته..منو تبدیل کرده به آدمی

که الان هستم...

ما ها به خودمون حس مادرانه داریم..چون خودمون شخصیتمون رو پرورش دادیم و این جبران میکنه..

ایلدا مامان من خیلی دلسوزه..خیلی زیاد

بارها از خودش گذشته به خاطر ما..

و من خیلی دوسش دارم..اما این خوبی ها وقتی به چشمم میاد که خواهرم خونه خودشه.چون وقتی میاد مامانم تغیر میکنه..

و تفاوت هایی که قائل میشه خیلی عجیبه..حتی داماد خانواده رو هم وارد این چرخه کرد و بین منو ایشون هم فرق میذارن..اینه که دائم در حال گیج شدنم که الان مامان من خوبه یا بد؟

با همه ی این ها ما باز هم دوسشون داریم..شاید چون به قول خودت انسانیم🫱🏼‍🫲🏻

.........

چند وقتی هست که میخواستم یه عذر خواهی بکنم..چون حقت میدونستم اینو..عزیزجانم اگر من در هفته ی خیلی قبل حس بدی به شما دادم معذرت خواهی میکنم ♥️گرچه همون موقع هم توضیح دادم کارم رو و گفتم قصدم متهم کردن نبوده..

اما خب فرق هست بین اندیشه ی ذهن من و برداشت شما..چون از پشت موبایل ممکنه منظور به طور کامل منتقل نشه💚

خلاصه که من هنوزم دوست دارم عزیزم 🤍 

ـــ

سلام ایلدا جانحالت چطوره عزیزممنم خوبم 🩵🤍لطف داری به من 🤍♥️چشم حتما...متاسفم از تجربه سختی که داش ...

سلام به روی ماهت

خوبم به خوبیت 😍 

تبعیض واقعا ادم رو ازار میده باعث میشه حس دوست نداشتنی بودن بهت دست بده... 

خیلی جمله ی زیبایی گفتی واقعا به دلم نشست . 

انگاری درسته ما بدون رنج ها و سختی های زندگی مون، ادمی که الان هستیم نبودیم. 

اون ها بودن که این ادم رو ساختن. 

راستش من از یه جایی به بعد بهت حق دادم( همون موقع که این جریان پیش اومد) یه کاربری بود من چندسال دنبالش میکردم همیشه همراهش بودم و با غمش غمگین بودم و با شادی از شاد شدم، یکبار تاپیک زد دوستان تمام داستان زندگی که تعریف کردن دروغ بوده !!!! و یکی از رویاهام... 

مادر دوتا بچه هم بود فکر کنم 🤔 قسم داد که بخاطر بچه هاش ببخشیم . 

من داغون شدم واقعا هنوز که هنوزه یادش میفتم حالم بد میشه. 

بعد از اون قضیه نسبت به کاربرهای سایت بی اعتماد بودم تا گذر زمان ارومم کرد. 

بهت حق میدم ادم وقتی با یکی خو میگیره انتظار دروغ ازش نداره و وقتی تناقض میبینه بهم میریزه. 

نگران نباش عزیزم شما کماکان برای من عزیزی 💙 

اصلا من اون قضیه رو فراموش کردم میدونی که بقول امیر حافظه ام ماهیه 🤭😂 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
سلام ایلدا جانحالت چطوره عزیزممنم خوبم 🩵🤍لطف داری به من 🤍♥️چشم حتما...متاسفم از تجربه سختی که داش ...

ازت خواهش میکنم دیگه به اون قضیه ها فکر نکن من حالا حالا نیازت دارم و مهرت از دلم رفتنی نیست ها! 😄 

ازت خواهش میکنم دیگه به اون قضیه ها فکر نکن من حالا حالا نیازت دارم و مهرت از دلم رفتنی نیست ها! 😄

ایلدا جان تنهام نذار ...کم کم دارم میرم که تنها باشم..خودم باشم و خدای خودم..بدون هیچ کس

اگر تمایل داشتی در یکی از اپ ها باهم در ارتباط باشیم ♥️

ایلدا جان تنهام نذار ...کم کم دارم میرم که تنها باشم..خودم باشم و خدای خودم..بدون هیچ کساگر تمایل دا ...

نگران نباش عزیزم من کنارت هستم . 

یه مدته اکانت هامو حذف کردم و فعالیتی ندارم فقط پیج اینستاگرام هست

در اولین فرصت دوباره اکانت تلگرامم رو راه اندازی میکنم. 

تلگرام خوبه؟ 

نگران نباش عزیزم من کنارت هستم . یه مدته اکانت هامو حذف کردم و فعالیتی ندارم فقط پیج اینستاگرام هستد ...

اره عزیزم تلگرام دارم

اینستاگرام هم دارم

هرجا شما راحت بودی عزیزجان♥️

مرسی که کنارمی🥰😍😘