2777
2789
عنوان

میخام کات کنم🥲🥲

947 بازدید | 64 پست

میخام کات کنم طرفم ادم درستی نیس دروغگو و خلافکار و بی کار و رفیق باز.... ــــ هرچی از بدیاش بگم تموم نمیشه

چهارماهونیم باهمیم خیلی باهاش خاطره دارم و دوسش دارم ولی چون مناسبم نیس و همه میگن کات کن حتی مامانم🥲💔چقد طول میکشه تا حالم بهتر بشه و بتونم یکم فراموشش کنم؟؟ 

خیلی سخته؟ 🥲چیکار کنم ک دیگ بهش فکر نکنم و بتونم فراموش کنم خودش و خاطراتشو😔شما چجوری باهاش کنار اومدین و کات کردین؟ 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگ خیلی دوسش داری کات نکن کمکش کن درست بشه آدم بشه

نمیتونم بمونم باهاش.. کسی ک همیشه چاقو و قمه همراهشه و بیرون میری همش باید استرس داشته باشی ک با کسی دعوا نکنه یا خودت چیزی نگی بهت چاقو نزنه نمیترسی ازش؟؟ چجوری کمکش کنم وقتی خودش نمیخاد و هیچ تلاشی برای زندگیش نمیکنه

شب تا صبح بیرونه پیش دوستاش صب میخابه تا غروب یا شب 

بی کار و علاف.. دروغگو.  شکاک ـ بد دهن حتی مادر خودشو فحش میده

بمونم باهاش؟ بنظرت این ادم درست میشه؟ 

نمیتونم بمونم باهاش.. کسی ک همیشه چاقو و قمه همراهشه و بیرون میری همش باید استرس داشته باشی ک با کسی ...

خب همون روز اولی ک اینارو دیدی باید کات میکردی عزیز دل من💔

چطوری اصلا تونستی ب همچین فردی حس پیدا کنی تو

۷ سال خاطره ساختن و جدایی قطعا سخت تر از ۴ ماهه.وقتی مطمئنی آدم درستی نیست، تلاش کن همت کن جدا شی.من ...

ای وای😔بله صدرصد خیلی سخت تره خدا کمکتون کنه.. 

باید جدا شم اصلا ادم درستی نیست خسته شدم چرا ی ادم درست سر راه ما نمیاد همش ادمای بد تو زندگیمون میان😔

خب همون روز اولی ک اینارو دیدی باید کات میکردی عزیز دل من💔چطوری اصلا تونستی ب همچین فردی حس پیدا کن ...

روز اول خودشو ب ادم با شخصیت و خوب نشون داد کم کم رو کرد نشون داد چ ادمیه🥲احساس میکنم منو دعا و جادو کرده ی بلاهایی سرم اورده ک نمیدونم چرا باهاش موندم انگار گیر کردم تو باتلاقم🥲💔