2777
2789
عنوان

نمیدونم کار درستی کردم یا نه

70 بازدید | 7 پست

برعکس بعضی از کاربرای اینجا که درآمد های خیلی بالایی دارن من درامد انچنانی ندارم و مستقل زندگی میکنم ، یعنی همه چیز رو نمیتونم باهم هندل کنم،مثلا هم کلی خرج زیبایی کنم در ماه و یا لباسهای انچنانی بخرم و هم مثلا هزینه کلاس بدم، رفتم کلاس المانی ثبت نام کردم میخواستم دوباره تو محیط آموزشی باشم ،شاید یه دوست خوب همتونستم پیدا کنم، خواهرام اونروز فهمیدن میگن به چه دردت میخوره حتی مثلا یه لاک برای خودم میگیرم مخالفت میکنن،گفتم شاید من دارم اشتباه میکنم، نظر شما چیه.

⁦⁩⁦

عزیزم این زندگی خودتو و خودت تصمیم میگیری ک چیکار کنی راهنمایی دیگران هم خوبه اما ن اینکه این راهنمایی ب دخالت تبدیل بشع 

در این دنیای مملو از شر هیچ چیز همیشگی نیست حتی رنج های ما..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مظر من اینکه وقتی یک بار خواهرت اظهار نطر کرد خیلی مهربون و دوستانه بگی که داری سعی میکنی از زندگیت لذت ببری و کاری که فکر میکنی درسته رو انجام میدی 

بقیه هم اگر بلد نیستن حمایت کنن و تشویق کنن بهتره نظر ندن :)

تو از کجا میدونی

شاید همون کلاس ساده مسیر زندگیتو عوض کرد 

اون لاک دلتو شاد کرد

چرا میذارید بقیه انقدر نظر بدن؟

امید بذر هویت ماست 💚🌱
مظر من اینکه وقتی یک بار خواهرت اظهار نطر کرد خیلی مهربون و دوستانه بگی که داری سعی میکنی از زندگیت ...

همون دیگه هر کس به یه چیزی علاقه داره، نمیدونم چرا دوست دارن تو همه زندگی ادم دخالت کنن. راستش من حس کردم از روی حسادت دارن میگن.

⁦⁩⁦
همون دیگه هر کس به یه چیزی علاقه داره، نمیدونم چرا دوست دارن تو همه زندگی ادم دخالت کنن. راستش من حس ...

صد در صد فشار روشون هست

ما باید با برخوردمون جلوشون رو بگیریم

امید بذر هویت ماست 💚🌱