2777
2789
عنوان

این کارو کنم جوش نمیزنم⁉️

54 بازدید | 8 پست

میخوام ورزش کنم در روز

ولی صبح که برم بیرون تا عصر خب ضد آفتاب و یکم میکاپ رو صورتمه

صبحم صورتم رو با فوم میشورم

برگردمم اول با میسلار بعد با فوم باز میشورم

ولی خب ورزش کنم دوباره مجبورم صورتم رو بشورم با فوم. صورتم داغون نمیشه؟

اگر با میسلار پاک کنم و با آب بشورم بعد ورزش کنم و بعد ورزش با فوم بشورم جوش نمیزنم؟ که حداقل بیش از دو بار نشورم صورتم رو

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

والا متوجه نشدم

ولی اینارو میدونم موقع ورزش باید پوستت تمیز باشه

و در روز بیشتر از دو بار شوینده ب پوستت نزن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بعضی وقتا سه بار در روز میشورم، آبرسان خوب بعدش بزنی مشکلی پیش نمیاد

پوست حساس نمیشه؟

بدبختی هم صورتم حساسه هم مستعد جوشم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
والا متوجه نشدمولی اینارو میدونم موقع ورزش باید پوستت تمیز باشهو در روز بیشتر از دو بار شوینده ب پوس ...

خب میدونم اینا رو

خب میدونم اینا رو

صبح چرا صورتتو شوینده میزنی ، نزن

قبل باشگاه بزن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

پوست حساس نمیشه؟بدبختی هم صورتم حساسه هم مستعد جوشم

فقط اون هفته اسکراب و چیزایی که اسکراب دارن نمیزنم 

آبرسان و ضد افتاب پوست حساس بزن سعی کن تو ورزشم پوستتو با یه حوله تمیز خشک کنی تا جوش نزنی

trying to be come better 🌱                                            
صبح چرا صورتتو شوینده میزنی ، نزنقبل باشگاه بزن

صبح میرم دانشگاه

نمیشه نشورم که

صورتم یکم چرب میشه صبحا

بعدم میخوام ضد آفتاب و اینا بزنم

فقط اون هفته اسکراب و چیزایی که اسکراب دارن نمیزنم آبرسان و ضد افتاب پوست حساس بزن سعی کن تو ورزشم پ ...

نه اصلا لایه بردار نمیزنم کلا