2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرید واریکوسل شوهرتونو ازکجا میشه فهمید؟؟

رفت دکتر اورولوژیست..معاینش کرد بعد سونو نوشت که فهمید واریکوسل گرید3 دوطرفه داره عملم‌کرد ولی هنوز نتیجه ندیدیم

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

سلام عزیزم.من همسرم واریکوسل گرید 3 یک طرفه داشت.عمل کرد و من دو ماه بعدش باردار شدم.دکتر همسرت کی بود؟چند وقته عمل کردن؟

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
رفت دکتر اورولوژیست..معاینش کرد بعد سونو نوشت که فهمید واریکوسل گرید3 دوطرفه داره عملم‌کرد ولی هنوز ...

دلساجان چون شوهرت مشکل داره فقط خودتو درگیراون نکن..مثل من نکن..شوهرمنم واریکوسل داشت عملم کرد دیگه همش منتشربودم بینم کـی عملش نتیجه بده و من باردارشم..چون اون بود ک مشکل داشت خودمو فراموش کرده یودم.خودمم چندباری چکاب کردم ولی سونو فولیکول و ضخامت اندومتر نرفته بودم تااینکه این ماه واسه ای یو ای رفتم گفت فولیکولا خودتم خیلی ریزن و بایدمنم قرص میخوردم..تو چکاب شدی؟؟بهش خرنوب بده عاااااالیه

من شوهرم سه ماهه عمل کرده اونم درجه سه داشت ... بی صبرانه منتظر جوابم که زود تر باردار شم ،،، دیگه صبر و اعصابم شده زیر صففففر

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

رفت دکتر اورولوژیست..معاینش کرد بعد سونو نوشت که فهمید واریکوسل گرید3 دوطرفه داره عملم‌کرد ولی هنوز ...

گلم چندماهه عمل کرده؟؟ داروهاشون چیه؟ درکت  میکنم من شب و روز کارم شده انتظار .... هیچ چیز بجز باردار بودم لبخند به لبم نمیاره

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

سلام عزیزم.من همسرم واریکوسل گرید 3 یک طرفه داشت.عمل کرد و من دو ماه بعدش باردار شدم.دکتر همسرت کی ب ...

اصفهان دکتر عباسی..دوسال و نیمه عمل کرده

دلساجان چون شوهرت مشکل داره فقط خودتو درگیراون نکن..مثل من نکن..شوهرمنم واریکوسل داشت عملم کرد دیگه ...

من چندبار که لتروزل و کلومیفن خوردم چندتا فولیکول بالغ داشتم

گلم چندماهه عمل کرده؟؟ داروهاشون چیه؟ درکت  میکنم من شب و روز کارم شده انتظار .... هیچ چیز بجز ...

منم شب و روز کارم گریست دیگه خسته شدم ..بیشتر از سه ساله که منتظرم...همسرم انواع دارو رو خورد ولی فرتیل اید من واسش خوب بود که اونم گرونه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792