2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروس عمومی حذف شده واقعا ؟؟ اینکه میگن دو مرحله ای شده یعنی چی ؟؟

اره حذف شده، یعنی دوبار فرصت داری کنکور بدی هر کدوم نمره ش بهتر بشه اونو حساب میکنن

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
وقتی دارین بازیه این یا اون میکنین.مثلا چای یا قهوه..بعد رلتون بپرسه پسر پولدار هشک یا بی پول شوخ طب ...

خب شما رسما بهش فهموندی انتخابم برای زندگی تو نیستی دیگه بهش برخورده حتی اگه منظورت این نباشه هم نسنجیده حرف زدی

همون‌طور که جای این کامنت تو این تاپیک نبود

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
آخرش تکلیف تاثیر نهایی چیشد یک سری دمدمی مزاج شدند مسئول تعیین تکلیف کنکور هرسال همه چیز روبنا تکلیف ...

سال دیگه 40 درصد دوازدهم 20 درصد یازدهم

آخرش تکلیف تاثیر نهایی چیشد یک سری دمدمی مزاج شدند مسئول تعیین تکلیف کنکور هرسال همه چیز روبنا تکلیف ...

نهایی تا سال1404بدون تغییره گفتن اگه بخوان تغییر بدن از1405به بعده

..

دروس عمومی حذف شده واقعا ؟؟ اینکه میگن دو مرحله ای شده یعنی چی ؟؟

بله دروس عمومی از کنکور حذف شده ولی امتحانات نهایی هم اضافه شدن و دروس عمومی تو امتحانات نهایی ضریب دارن 

و کنکور تو دو مرحله اردیبهشت و تیر برگزار میشه

مشاور کنکور هستم هر سوالی داشتید درخدمتم❤️
خب شما رسما بهش فهموندی انتخابم برای زندگی تو نیستی دیگه بهش برخورده حتی اگه منظورت این نباشه هم نسن ...

قبلنم بهش گفتم امتخابم برا زندگی اون تیست.

اخه سهمیع تاپیم نداشنم😭

کاربری دست ۷۷۷ نفر
اره حذف شده، یعنی دوبار فرصت داری کنکور بدی هر کدوم نمره ش بهتر بشه اونو حساب میکنن

چقدر خوب شده پس هوس کردم دوباره کنکور بدم ☹️

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
من نهایی یازدهم دینی و تاریخ شده حدودا ۱۳ و فارسی ۱۷ بقیه همه بالای ۱۹ به نظرت امسال ترمیم کنم اینا ...

دینی خیلی درصد بالایی داره تو معدل نهایی

عزیزم فعلا خبر رسمی منتشر نشده باید منتظر موند و فعلا با روال سابق تاثیر معدل برگزار میشه

مشاور کنکور هستم هر سوالی داشتید درخدمتم❤️