2777
2789
عنوان

زن همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 45 پست
دارم خودمو حسابی کنترل میکنم ولی خوابم بهم ریخته

اگه بتونی فیلم بگیری، جوری که مشخص باشه در بازه و کاملا مشخصه و که از تو راه پله هرکسی رد بشه میبینه

با ابله بحث نمیکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بتونی فیلم بگیری، جوری که مشخص باشه در بازه و کاملا مشخصه و که از تو راه پله هرکسی رد بشه میبینه

نه از راه پله دید نداره فقط از خونه ما که بیرون میایم چون کنار ما ولی درش سمت راست  دید ما هست

چقدر بیکلاس و چیپه. بی فرهنگ واقعی. دوستان راهکارای خوبی دادن. همون نگاه کردن و آب پاشیدن تو خونش عالیه. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
برخورد کن، چرا خودتو اذیت میکنی، اونه که باید بترسه، اگه تونستی برو کلانتری محلتون بگو همچین خانمی ه ...

بهر حال توی خونه ش هست . اگر با شوهرش صحبت کنم چه  چیزایی ممکنه اتفاق بیفته . نمیخوام دعوا بیفته بینشون یا بیشتر لج کنه؟

چقدر بیکلاس و چیپه. بی فرهنگ واقعی. دوستان راهکارای خوبی دادن. همون نگاه کردن و آب پاشیدن تو خونش عا ...

آره خیلی بی کلاسه ولی خیلی هم نمایش ادب و فرهنگ راه میندازه همه رو از نوک دماغش می بینه. شوهرم هم میگه چقدر کولی و قربتی هست.

چند ساله که اینجاییم تا حالا بارها این دوتا رو با این وضع احتمالا دیده.

نه عزیزم هر گز به شوهرش نگو دنبال دردسر نگرد داستان میشه و اعصاب خوردی برای خودتو خونوادت اگه شرایطش دارین پاشین اگه نه خودتو درگیر نکن اونقدام موضوع مهمی نیس

نه عزیزم هر گز به شوهرش نگو دنبال دردسر نگرد داستان میشه و اعصاب خوردی برای خودتو خونوادت اگه شرایطش ...

نه متاسفانه شرایط بلند شدن نداریم و اتفاقا اون هم همینو میخواد . به این ارتباط همسایگی گند زده حالا هم تحملش برای خودش هم سخته چون بهرحال باید بچه هاشو توجیه کنه . برای همین بجاش میخواد ما بلند بشیم . 

بهر حال توی خونه ش هست . اگر با شوهرش صحبت کنم چه چیزایی ممکنه اتفاق بیفته . نمیخوام دعوا بیفته بین ...

خونشه تا وقتی در باز نباشه که حریم شخصیش تو دید همسایه باشه اونم با وضع حجاب ناجور

با ابله بحث نمیکنم

درکل این حرکات در باز گذاشتن خونه آپارتمانی خیلی  حرکت بی کلاس وزشتیه ...والا ما تو طبقمون سه تا واحده به هیچ عنوان کسی درب واحدو الکی باز نمیزاره..حتی کفش پشت در نمیزاریم میاریم تو ....یکی از همسایه هامون به حدی خوبن حتی مهمونم میاد خونشون ما صدایی ازشون نمیشنویم...انقدررعایت میکنن

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

درکل این حرکات در باز گذاشتن خونه آپارتمانی خیلی حرکت بی کلاس وزشتیه ...والا ما تو طبقمون سه تا واح ...

دقیقا نشون دهنده بی فرهنگی ، مثلا میخواد بگه نامرئی هستید برای من ولی از طرفی هم بشدت محتاج توجه و دیده شدن هست . متاسفانه فرهنگ کافی نداره که توجه باید از خانواده خودش بگیره اگر بهش کم توجهی میشه باید مشکل از داخل خانواده خودش حل کنه این راه حلش نیست. ما که از همسایه بالایی و کناری و روبرو شانس نیاوردیم . انقدر که توی فامیل خودمون بدخواهی و حسادت پشت سرمون هست .