2777
2789
عنوان

زن همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 45 پست
به شوهرت هیچی نگو که هی حساس بشه و هی بخواد چشمش بچرخه،،،، خودت با فضولی کردن زنه رو اذیت کن تا سری ...

خیلی لجبازه و بی حیا و مکار . میخواهم منطقی حلش کنم . اگر با شوهرش صحبت کنم چی؟

به شوهرت هیچی نگو که هی حساس بشه و هی بخواد چشمش بچرخه،،،، خودت با فضولی کردن زنه رو اذیت کن تا سری ...

و اینکه اگر دیدی بازم پرویی کردن وقتی که صدای ماشین شوهرشون شنیدی که دارن ماشین میارن تو پارکینگ برو پایین بگو آقای فلانی لطفا به خانمتون تذکر بدین وقتی شما میرین با لباسای خیلی ناجور در خونه رو باز میکنه و میاد دم در، همش صداشون تو خونمون میاد واقعا وضع خیلی ناجوریه اگر هم فکر می‌کنید دروغ میگم سری بعدی با همون لباسای نامناسب که همه سینه هاشون معلومه فیلم برداری میکنم و بهتون نشون میدم ولی دیگه اون موقع فقط به شما نشون نمیدم بلکه فیلم رو میبرم صد و ده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نگی بهتره چون در نهایت میگن در خونه خودمونه میخایم باز باشه شوهرتم اگه چشم و دل پاکه چطزی نگی ب ...

به هر حال مرده وقتی یکی خیلی جلب توجه میکنه احتمال خطا هست . مخصوصا که من گاهی دو یا سه روز نیستم.

و اینکه اگر دیدی بازم پرویی کردن وقتی که صدای ماشین شوهرشون شنیدی که دارن ماشین میارن تو پارکینگ برو ...

میتونم آمار لباسهاشو بدم. فکر میکنم باید با شوهرش صحبت کنم. بقیه چه نظری دارن؟

چند ساله که اینجاییم تا حالا بارها این دوتا رو با این وضع احتمالا دیده.

میتونم آمار لباسهاشو بدم. فکر میکنم باید با شوهرش صحبت کنم. بقیه چه نظری دارن؟

اگه شوهرش ادم حسابیه به شوهرش بگو. 

اگه نه بیخیالش شو. 

وقتی دیدی در بازه برو داخل خونشون یا جلو در بمون نگاش کن بعد مجبور میشه ببنده جدی میگم اینو. 

یبار دیدی اون وضع درش بازه,گوشیتو وردار چند بار فیلم بگیر ازش، قشنگ واضح بزار متوجه هم بشه، حرفم زد بگو تو که خوشت میاد همه ببیننت لختی،مشکلت چیه؟! همونارم نگه دار بگو زنگ میزنم پلیس بیان جمت کنن،علنا دنبال مشتریه کثافت 

با ابله بحث نمیکنم

اگه شوهرش ادم حسابیه به شوهرش بگو. اگه نه بیخیالش شو. وقتی دیدی در بازه برو داخل خونشون یا جلو در بم ...

وقتی من میرم همین کارو میکنه میبنده ولی شوهرم میره و میاد نمیبنده . آره شوهرش آدم حسابیه ولی تو سری خوره و از این زن قلدرش میترسه

یبار دیدی اون وضع درش بازه,گوشیتو وردار چند بار فیلم بگیر ازش، قشنگ واضح بزار متوجه هم بشه، حرفم زد ...

یا بگو دارم فیلم میگیرم به شوهرت نشون بدم وقتی نیست تو اینجا و با کاباره اشتباه میگیری ،شیرفهمت کنه اگه غیرت داره

با ابله بحث نمیکنم

دارم خودمو حسابی کنترل میکنم ولی خوابم بهم ریخته

برخورد کن، چرا خودتو اذیت میکنی، اونه که باید بترسه، اگه تونستی برو کلانتری محلتون بگو همچین خانمی هست و این کارو میکنه، فکر میکنم با این موارد بد حجابی  برخورد جدی میکنن

با ابله بحث نمیکنم