لطفا بیاین نظر بدین ، من شوهرم روزها خونه س و در طول روز ممکنه چندبار برای خرید و کارهای دیگه بره و بیاد . برعکس رویرو زن مطلقه س و کناری هم شوهرش شب میاد خونه و در طول روز هم روبرویی گاهی وقتا ولی کناری تقریبا همیشه در خونه ش رو تا آخر باز میزاره . چند بار مشکوک شدم رفتم به هوای انباری و زباله گذاشتن میبینم با لباس خواب دقیقا روبروی در به طرز بدی روی مبل نشسته و وقتی میبینه من دیدمش میاد درو میبنده ولی شوهرم که میره و میاد درش همچنان بازه ، ی مدتی فکر کردم مقابل به مثل کنم ولی نمیخوام ی همچین آدمی باشم و نمیخوام شوهرم هم ناراحت کنم . در ضمن با این دوتا به دلیل همین کاراشون هم سلام و علیک ندارم . حالا فکر کردم منطقی با شوهرش صحبت کنم بنظرتون چکار کنم؟
به شوهرت هیچی نگو که هی حساس بشه و هی بخواد چشمش بچرخه،،،، خودت با فضولی کردن زنه رو اذیت کن تا سری ...
و اینکه اگر دیدی بازم پرویی کردن وقتی که صدای ماشین شوهرشون شنیدی که دارن ماشین میارن تو پارکینگ برو پایین بگو آقای فلانی لطفا به خانمتون تذکر بدین وقتی شما میرین با لباسای خیلی ناجور در خونه رو باز میکنه و میاد دم در، همش صداشون تو خونمون میاد واقعا وضع خیلی ناجوریه اگر هم فکر میکنید دروغ میگم سری بعدی با همون لباسای نامناسب که همه سینه هاشون معلومه فیلم برداری میکنم و بهتون نشون میدم ولی دیگه اون موقع فقط به شما نشون نمیدم بلکه فیلم رو میبرم صد و ده
یبار دیدی اون وضع درش بازه,گوشیتو وردار چند بار فیلم بگیر ازش، قشنگ واضح بزار متوجه هم بشه، حرفم زد بگو تو که خوشت میاد همه ببیننت لختی،مشکلت چیه؟! همونارم نگه دار بگو زنگ میزنم پلیس بیان جمت کنن،علنا دنبال مشتریه کثافت
برخورد کن، چرا خودتو اذیت میکنی، اونه که باید بترسه، اگه تونستی برو کلانتری محلتون بگو همچین خانمی هست و این کارو میکنه، فکر میکنم با این موارد بد حجابی برخورد جدی میکنن