2777
2789

اگر کسی هست مهاجرت کرده و راضیه بیاد تجربشو بگه

اگرم از فامیل کسی رو دارید بگید اون راضیه یا نه

من خواهرم داره میره ایتالیا. پسر داییم انگلیس بوده برگشته. پسرعمه دوستم امریکا بود برگشت نخبه هم بود. توی اینستاهم خیلیارو میبینم پشیمون میشن برمیگردن راستش دارم میترسم چون منم دارم برای انگلیس اقدام میکنم. نمیدونم چرا بعضیا برمیگردن. واقعا چرا؟ 

اگ پول نداشته باشی شانس بیاری اون ور ظرف شور بشی 

پیدا کردن کار برای مهاجرین کار ساده ای نیست شعار های مردم رو نادیده بگیر 

ماه پیش یکی آشناها خونشون رو فروخت تا خرج خورد و خوراک پسرش جور بشه تو کانادا 

هیچ خبری نیست ...😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتا از آشناهای ما هم برگشتن 

خیلی از خواننده‌های اونور آبی هم مثل پرستو صالحی با اینهمه چرت و‌پرتایی که‌گفتن بازم میخوام برگردن

نمیدونم چرا

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

برمیگردن چون موندن اونجا تلاش ، سختی، و پول زیاد میخواد! مجبورن اونجا از صفر شروع کنن اما فکر میکنن تا برسن بعد چندماه همه چی اوکی میشه وقتی میبینن حداقل دو و سه سال باید تنهایی سختی بکشن جا میزنن. 

دختر خاله و پسر خالم بیش از 20 ساله مهاجرت کردن و به شدت راضین همکارم چهارسال پیش رفت استعفا داد و هیچکدوم برنگشتن هر سه آمریکان ایالت های مختلف دختر همکارم معماری میخونه ایتالیا خودشم رفت دو تا ار همکارام آلمانن یکی استرالیا و ما تو ارشد دوازده نفر بودیم نه نفر مهاجرت کردن خب اینجا وضعیت مالی و جایگاه اجتماعی و شغلی و..  مناسبی داشتن ولی رفتن و یکیشون گفت تازه فهمیدم حقوق شهروندی یعنی چی 

اگ پول نداشته باشی شانس بیاری اون ور ظرف شور بشی پیدا کردن کار برای مهاجرین کار ساده ای نیست شعار ها ...

عزیزم ظزف شور چیه من الان دوست صمیمیم با شرایط من رفته انگلیس هم تحصیل میکنه هم فاند گرفته. خواهرم داره میره ایتالیا بورسیه استانی گرفته هم خرج تحصیلشو میدن و هم پول و حقوق دانشجویی و خب کار پاره وقت با توجه به رشتت پیدا میکنی

اگ پول نداشته باشی شانس بیاری اون ور ظرف شور بشی پیدا کردن کار برای مهاجرین کار ساده ای نیست شعار ها ...

اون پسرش بی عرضه بوده از خانواده پول گرفته. پول تومن به دلار اصلا ارزشی نداره. اون باید کار بکنه و درسشم حتما بد بوده نتونسته بورسیه یا فاند بگیره خرجشو بدن. وقتی زبانت خوب باشه همون روز اول مترجم میشی برای مهاجر های دیگه و کلی پول داره. اون نه زبانش خوب بوده نه درسش

برادر زاده ام رفته هلند پرستار بود اینجا اونجا هم همان کار روداره راضیه کلی هم پول فرستاده واسه خونو ...

من فامیلمون هلنده راضی نیست میگه خیلی گرونه و مردمش بی احساسن. اصلا ایران برنمیگرده. میخواد کشورش رو تغییر بده به انگلیس یا اسپانیا 

دختر خاله و پسر خالم بیش از 20 ساله مهاجرت کردن و به شدت راضین همکارم چهارسال پیش رفت استعفا داد و ه ...

دقیقا. منم خیلیییی زیاد داریم افرادی که رفتن دوست اشنا فامیل

خواهرمم که داره میره این ماه. بد هم میگن ولی نه جوری که حاضر به برگشت باشن