2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک آخریتو قفل کردی که نتونستم بهت پیام بدم 

گفتم واسه عمل دوستم رفتم مطبش و کادرشو دیدم اونم فقط یه بار رفتم

حالا یهو مثل عقده ایا انگ آشنا بودن و فامیل بودن با دکتر به من میزنی؟ پس لابد با قنبریانم فامیلم که می‌دونم تر میزنه 😂 خدا شفات بده

معلوم نیست با چه لحنی صحبت کردی که مسخرت کردن 

خودتو که از تا نمی‌ندازی. زمین و زمان مشکل دارن جز خودت. 

امثال تو رو چه به عمل اصلا 

همون اولم خیلی شأن خودمو پایین آوردم شروع کردم یا تو صحبت کردن 

اینو بخون و دیگه ریپ نزن دختره عقده ای

تاپیک آخریتو قفل کردی که نتونستم بهت پیام بدم گفتم واسه عمل دوستم رفتم مطبش و کادرشو دیدم اونم فقط ی ...

از طرز صحبتت معلومه ....

چرا باید بیای از دکتری که نمیدونی دقیقا چه افتضاخی به بار آورده توی یه تاپینگ پشت سرهم نظر بنویسی بدون اینکه من حتی ان باشم و جوابت رو داده باشم

خودت چندتا پشت هم نوشتی و دقیقا چرا باید زیر تاپینگی که چندروز پیش گذاشتم بیای اظهار نظر کنی مگه پیشش عمل کردی ؟

پس میشه نتیجه گرفت یا جزو کادر کلینیک و اینایی یا جزو آشناهایی چون من توهمون تاپینگم بازم چندین نفر گفتن که دکتر تو کارش خرابکاری زیاد داشته و منو سرزنش کردن که چرا رفتم بدون تحقیق

بعدم اگه چیزی میدونی رو میخوای شفاف ببینی تا متوجه بشی چقد ضایع طرفداری بدون وجهه از دکتر کردی تا قبل اونکه اون خانم که فکر کردی منم جوابت رو داد کمی کوتاه اومدی و یکم نرم صحبت کردی

من بعدا اومدم خوندم تاپینگاتونو وفهمیدم چقدر نادونی

تاپیک آخریتو قفل کردی که نتونستم بهت پیام بدم گفتم واسه عمل دوستم رفتم مطبش و کادرشو دیدم اونم فقط ی ...

بچه جون بهتره سرت تو درست باشه کمتر راجب چیزی که نمیدونی اظهار فضل کنی زرشک

بعدم اس کو ل تو که تو هیچکدوم از تاپینگای من شرکت نکردی پس چطوری اومدی نظر نوشتی که اومدم ببینم باز به دکترت چیز گفتی یا نه

خیلی اممقی که اینطور واضح داری رفتار میکنی وقتی حتی یبارم تو تاپینگای من نبودی چرا باید پیگیر تاپینگای من باشی یا خیلی الافی یا خیلی احمق

اینم قفل میکنم کمتر خودت روضایع کنی بیچاره ،حتی بلد نیستی چطوری رفتار کنی 😑