2777
2789

چی هست 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میشه گام به گام بهم توضیح بدی

یه ساقه نزدیک ریشه که گره هم داشته باشه انتخاب کن ،اریب ببر با چاقوی تمیز،بگذار توی یه بطری شیشه ای ،فقط همین

من چون هوا اون زمان خیلی گرم بود هر دو سه روز آب به شیشه اضافه میکردم تبخیر میشه آخه 

من مهریمو گذاشتم اجرا

شوهرم یک ماشینی داشت که ۲ ماه پیش فروخت به خواهرش

وماشین جدید خرید اماشوهرم ماشین جدیدو به اسمش نزد

وماشین قبلیه که فروخته به برادرش مونده به اسم شوهرم

منم تونستم از طریق مهریه ماشینی که شوهرم فروخته به برادرش و توقیف کنم وببرم پارکینگ

حالا موقع خرید برادرش نصف پول یاکمتر از نصف ماشین و به حساب من

و بقیه پول و به حساب اون فردی که شوهرم ازش ماشین جدیدو خرید ریخت

الان برادرشوهرم مدعی هست که میتونه قانونی ماشین وپس بگیره

هرچند همه چی ماشین بنام شوهرمه وتوقیف شد و فقط پول ردو بدل شده و یه مبایعه نامه نوشتن یا ننوشتنم نمیدونم

و هی تهدید میکنه ک توقانون ب ضررت میشه ومیتونم ماشین و دربیارم چون ب حساب خودتم پول ریختم

ایا واقعا میتونه؟؟

خودمم پولی ک ب حسابم زده بود و واریز کرده بودم به صاحب خونه برا رهن خونه شوهرم

و نگید برادرشوهرم گناه داره ک‌همشون دمار از روزگارم دراوردن و شوهرم یه خیانتکار زن باز بود ک حتی ازش مبتلا ب ویرووس اچ پی وی شدم وباهمین ماشین میتونم یکم ب حقوقی برسم

اگه درست متوجه شده باشم تا زمانی که ماشین کارشناسی بشه قیمت گذاری بشه کامل پولشو بهت بده میتونه ماشینو پس بگیره اگه الان نصف پولش بهت رسیده نصف دیگشم بده میتونه ماشین تحویل بگیره بعدشم مهریت اندازه یه ماشینه مگه؟ به عنوان بخشی از مهریت میتونی ماشینو مگه داری