2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره حدود ی ماهه همش دارم کابوس میبینم یعنی دیوونه شدم 

و جوریه که تا نصفه روزم بهش فکر میکنم و داغون میشم

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

آره منم ی خواب عجیب دیدم آخرش ی نفر میخواست انگار ی چیز مهم و بگه تا دهنش و وا کرد گوشیم زنگ زد نتونستم بفهمم چی میخواست بگه😐هنوز تو حسرت اینم که چی میخواست بگه🤦‍♀️😪

آره منم ی خواب عجیب دیدم آخرش ی نفر میخواست انگار ی چیز مهم و بگه تا دهنش و وا کرد گوشیم زنگ زد نتون ...

وای خیلی حس بدیه 

منم خوابم مثل فیلم غمگین بود اخر خوابم گفتم هرچی بیشتر بمونم بیشتر وابسته میشیم و جدایی برامون سخت تر میشه و من بدون خداحافظی میرم الان دیگه یادم نیست منظورم با کی بود ولی بیدار که شدم انقدر گریه کرده بودم صورتم خیس خیس بود

وای خیلی حس بدیه منم خوابم مثل فیلم غمگین بود اخر خوابم گفتم هرچی بیشتر بمونم بیشتر وابسته میشیم و ج ...

آره.. تازه خودمم دهنم و هم زمان با اون باز کردم منم ی چیز خیلی مهم و بگم... کاریش نمیشه کرد😪🌸😐😂🤦‍♀️ولی خب احساس میکنم الان فهمیدم خودم میخواستم چی بگم ولی طرف مقابل و نمیدونم