2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی😊

107 بازدید | 12 پست

درمورد وضو جبیره ای سوال داشتم..

کاردستی راست تاارنج گچ گرفته باشه وضوش چطوریه؟

چطور صورتوبشوریم یادست چپ ومسحارو؟؟،؟،

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

سلام عزیزم به 09640 زنگ بزن یا تو سایت پاسخگو برو آنلاین جواب میدن🌷

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  

بانوی مهربون امضات یکم خشنه ها🙄🙄

ما ادعا داریم مطیع رهبری هستیم

هیچوقت لحن آقا این نبوده و تاییدش نکرده

اتفاقا از نظر ایشون کشور برای همه است😉

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با دست چپ آب به صورت بزن اگر هم با دست راست نمیشه مسح کنی با چپ مسح کن. اگر انگشتای دست راست آزاد هست مسح میتونی بکنی

برای شستن دست راست هم دست خیس رو گچ بکش

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

من اطلاعی ندارم عزیزم . 

درمورد امضاتون ، ی مورد بگم فقط اینکه با اجبار نمیشه کسی رو مجبور به کاری کرد من عاشق دینممو همیشه شکر گذار خدا هستم که منو توی یک کشور اسلامی قرار داد و واقعا کشورمم دوست دارم نمی‌دونم حالا چرا اما من از طرز بیان صحبتتون توی امضا حس خوبی نگرفتم . من خودمم دهه ۸۰ ایم . 

میدونی برای مثال بخوان بگم چادر اجباری نیست و شاید درستش این باشه چون ارزش چادر خیلییییی بیشتر از اینه که کسی بخواد از سر اجبار نه علاقه و عشق به خدا و صحبت هاش بپوشه از سر اجبار هم ارزشی نداره .

به نظرم خدا خودش حق انتخاب به آدما داده گفته هیچ اکراهی در دین نیست بعدشم عاقبت هرکس گفته . هرکسی تعقل کنه متوجه هست . 

حالا باز نمی‌دونم فقط نظرمو گفتم اگه ناراحت شدی حلال کن عزیزم قصد بی احترامی ندارم 🌱🙏 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

بانوی مهربون امضات یکم خشنه ها🙄🙄ما ادعا داریم مطیع رهبری هستیمهیچوقت لحن آقا این نبوده و تاییدش نک ...

تغییردادم😁

میشه باهم دوست باشیم؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

من اطلاعی ندارم عزیزم . درمورد امضاتون ، ی مورد بگم فقط اینکه با اجبار نمیشه کسی رو مجبور به کاری کر ...

نه گلم اتفاقا الان که خوندم حس خوبی نگرفتم..

نمیدونم شاید اونموقع که می نوشتم ازروی عصبانیت بوده..

توجه هم بهش نکرده بودم تاچنددقیقه پیش

میشه باهم دوست باشیم؟

با دست چپ آب به صورت بزن اگر هم با دست راست نمیشه مسح کنی با چپ مسح کن. اگر انگشتای دست راست آزاد هس ...

میشه تایپیک آخرم مربوط ب احکام نظر بدین

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

نه گلم اتفاقا الان که خوندم حس خوبی نگرفتم..نمیدونم شاید اونموقع که می نوشتم ازروی عصبانیت بوده..توج ...

درست میگی منم فکر کنم ناراحت و شاید عصبانی بودی اونموقع . اره عزیزم حتما 🌱

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

تغییردادم😁میشه باهم دوست باشیم؟

❤️❤️❤️ایول به انتقاد پذیریت

این چه حرفیه 

ان شاءالله سوالتم مربوط به خودت نباشه و اگه هست زودتر خوب بشی😘😘

❤️❤️❤️ایول به انتقاد پذیریتاین چه حرفیه ان شاءالله سوالتم مربوط به خودت نباشه و اگه هست زودتر خوب بش ...

نه فقط کنجکاوشدم😁

نه فقط کنجکاوشدم😁

عه😂😂

خب خدا رو شکر