یه جاری دارم شوهرش معتاده فحاشی میکنه شوهرش دست بزن داره خرج خونه رونمیده بعد تعجبم از عقب ماندگی جاریمه که چرا سی ساله داره با این مرد مثلاً زندگی میکنه هر چی همه میگن جداشید ازهم تو همون فرهنگ قدیم مونده که آره دختر با لباس سفید میره خونه شوهر باید با کفن بیاد بیرون تازه بیست ساله پیش شوهرش نمیخوابه یعنی اصلا زنوشوهر نیستن از این همه حماقت این زن حالم به هم میخوره آخه اینم شد زندگی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تو کلاه خودتو بچسب باد نبره،نمیخواد به اون توهین کنی
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه
شاید یکی بعد پنجاه سال زندگیم وقتی سختش بشه بره طلاق بگیره
یکیم بعد ده سال دیگه فکر کنه سرنوشتش همینه و باید بمونه
به هرحال ازتون مشورت خواست شما نظرتو بهش بگو در غیر این صورت دخالت و حرفاتون بی فایدس
عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ