2821
2789
عنوان

جاری احمقم

231 بازدید | 19 پست

یه جاری دارم شوهرش معتاده فحاشی می‌کنه شوهرش دست بزن داره خرج خونه رونمیده بعد تعجبم از عقب ماندگی جاریمه که چرا سی ساله داره با این مرد مثلاً زندگی می‌کنه هر چی همه میگن جداشید ازهم تو همون فرهنگ قدیم مونده که آره دختر با لباس سفید می‌ره خونه شوهر باید با کفن بیاد بیرون تازه بیست ساله پیش شوهرش نمی‌خوابه یعنی اصلا زنوشوهر نیستن از این همه حماقت این زن حالم به هم میخوره آخه اینم شد زندگی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیخیال قضاوت نکن خواهر من .... شاید یه مشکلی داره ...وگرنه کی از آزادی بدش مباد 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

تو کلاه خودتو بچسب باد نبره،نمیخواد به اون توهین کنی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چطوری سی سالشه بعد بیست ساله پیش شوهرش نمیخوابه؟

سی ساله با شوهرش زندگی میکنه

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

من فقط میدونم دنیا میچرخه ‌و میچرخه و روزی تو شرایط آدم‌هایی قرار میگیریم که حتی تو دل خودمون بی صدا سرزنششون کردیم تا دنیا بهمون جواب چراهامون رو‌بده

دقیقا همون‌موقعیت ها پیش میاد تا جوابمون رو بگیریم چرا اون تحمل کرد! چرا دزدی کرد!چرا خیانت کرد !چرا طلاق گرفت!

این ی تصمیم کاملا شخصیه

شاید یکی بعد پنجاه سال زندگیم وقتی سختش بشه بره طلاق بگیره

یکیم بعد ده سال دیگه فکر کنه سرنوشتش همینه و باید بمونه

به هرحال ازتون مشورت خواست شما نظرتو بهش بگو در غیر این صورت دخالت و حرفاتون بی فایدس

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

میخواست فضولش پیدا بشه ک شد

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

2823
2791
2779
2792