2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه ی دختر در حد ی چت با ی پسر حرف بزنه و از سر بی کاری یا همینجوری و بزنه بیرون دوست پسر حساب میشه ...

اول نوع رابطرو روشن کنین بعد ادامه بدین شاید تو نظر تو دوس پسر باشه در نظر اون نه.

اول نوع رابطرو روشن کنین بعد ادامه بدین شاید تو نظر تو دوس پسر باشه در نظر اون نه.

آخه اگه ی پسر پیام بده بگه رل میشی؟! منم بگم نه و... بد بگم آره... را حساب میشه؟! راستش از پسرا متنفرم.. نمیدونم چرا همچین کاری کردم 😐

آخه اگه ی پسر پیام بده بگه رل میشی؟! منم بگم نه و... بد بگم آره... را حساب میشه؟! راستش از پسرا متنف ...

چند سالته؟؟؟اگه سنت کم به نظرم ببخیال شده.بعد با اره و نه که نیست.ببین مناسبت هست یا نه بعد به اون ادم بگو من چنین رابطه ای در نظرم هست اگه اوکی داد که هیچ ندادم که دنیار پر پسر‌.

چند سالته؟؟؟اگه سنت کم به نظرم ببخیال شده.بعد با اره و نه که نیست.ببین مناسبت هست یا نه بعد به اون ا ...

بابا منم بچم 😂16 سالمه... منظورم این نبود که میخوام رابطه و.. پسره حوصلش سر رفته بود اومده بود با دخترا حرف بزنه... منم از سر کنجکاوی و کم عقلی و... رفتم چرت و پرت گفتم و حذفش کردم الان فکر میکنم هولی چیزی ام