اقا دیگه نمیتونم بار ها و بارها از همه خوردم هرجا میرم با هرکی میرم یا با کسی دوست میشم از همه میخورم جز خانواوم و خداروشکر میکنم ک حدافل خانوادم خیلی خوبن و هوامو دارن
من و خانوادم کلا خیلی رفت و امد دوست داریم و با همه خیلی خوبیم وای بقیه نه به هر کی خوبی میکنیم بدی میلینیم من خودم کمک میکنم با همه مهربون و خوبم حتی اگر بقبه هم بد باشن باهاشون خوبم تا حالا کاری ب هیچ کس نداشتم دلی همه باهام بدن تهمت میزنن قضاوت میکنن پشت سرم حرف میزنن ادعاشون میشه ک بهترین ادمای دنیا هستن ولی داعم دل منو میشکنن من چادر نمیپوشم ولی لباسای مناسب میپوشم ن موهامو میزترم بیرون ن مانتو جلو باز نه شلوار کوتاه همه چی بلند و خوب ولی چون چادر نمیپوشم بهم میگن تو فلانی تو بهمانی انگار بلا نسبت من ل.خ.ت.م اصلا حرفای دیگران برام اهمیتی نداشت تا اینکه دیدم هر جقدرم بیخیال باشم بازم حرفایی هست و کسایی هستن ک دلمو بشکنن هرکسی میاد خونمون نهایت احترام و میزارم و نهایت پذیرایی خوب و اینکه میگم نکنه بهش بد بگذره همه اینارو در نظر میگیرم خانوادم همه جوره ب مهمون احترام میزارن کلا ما خیلی مهمون دوسایم مثلا میان چند رو میمونن یا همون چند ساعت هم کمیان دلشون باز میشه اونقدر ک خوش میگذره بهشون ولی من وقای میرم یک ساعت هم نمیشینم بدون پذیرایی حتی ی لیوان چایی نمیدن دستم البته من برا غذا و .. اینا نمیرم .میرم ک دلم باز بشه ی حرفایی میزنن ک همش دروغه تهمت میزنن بهم حسودی میکنن من با چشای پر از اسک میام خونه اینو خودم قشنگ میفهمم اخه این درسته من انقدر خوبی و کنم و همش بدی ببینم ؟قلبم شکسته اشکمو در اوردن خدا اشکشونو در بیاره 😔