سلام .خانوما کسی اینجا کلاس قالیبافی رفته اصلا هیچ ذهنیتی ندارم سخته آسونه؟مخصوصا متظورم تابلو فرشه.فقط رفتم ثبت نام کردم.وسایل هم قراره مربی خودش برامون تهیه کنه حساب کنیم.مثلا در مقایسه با خیاطی آسونتره سختره.میترسم این همه هزینه میکنم آخرش خوش نیاد😣
عزیزم من از تابلو فقط گره زدنش را بلد بودم . زیاد ادم حوصله داری هم نیستم اماخوب تصمیم گرفتم یکی با نخا و طرحش کلا شد ۶۰۰ تومن . البته من کلکیت و دار از عمم قرض گرفتم عمم دو روز اومد اولش را واسم راه انداخت ۲ رج واسم بافت یادم داد. منکه عاشق اینکار شدم فقط روزای اول یکم پود نازک واسم سخت بود که مامانم کمکم کرد
سلام عزیزم ........ من یه پکیج نخ و نقشه رودخانه چارلز از سایت دارکوب امروز خریدم ولی اصلا بازش نکردم و میخوام بفروشمش چون نتونستم برم یاد بگیرم قیمت 1،200،000 تومان گذاشتم که اگر بخواین تخفیف هم داره.... می تونید سرچ کنید قیمتش توی سایت بیشتر از اینه..... طرحش هم شیک و زیباست
خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.
بله آدامبخشه چون وقتی میبافی به هیچ چیز دیگه فکر نمیکنی.من مامانم به خاطر همین آرامشش تابلو فرش میبا ...
سلام عزیزم ........ من یه پکیج نخ و نقشه رودخانه چارلز از سایت دارکوب امروز خریدم ولی اصلا بازش نکردم و میخوام بفروشمش چون نتونستم برم یاد بگیرم قیمت 1،200،000 تومان گذاشتم که اگر بخواین تخفیف هم داره.... می تونید سرچ کنید قیمتش توی سایت بیشتر از اینه..... طرحش هم شیک و زیباست
خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.