2777
2789
عنوان

چی شد که اینطوری شده🫤

139 بازدید | 11 پست

هر تاپیک مادرشوهر و خانواده شوهره 

همه میخوان سر به تن مادرشوهر و خانواده شوهرشون نباشه 

کاری ندارم با اونا که واقعا خانواده همسرشون اذیت میکنن بقیه که واقعا مشکلی باهاتون ندارن چی؟

نمیشه که از ۱۰۰ نفر ۹۰  ۸۰نفرش مشکل داشته باشه با خانواده شوهر😐

از بس تاپیک فیک و ... راجب خانواده شوهر زدن دید بقیه نسبت به خانواده شوهرشون منفی شده 

یا کینه به دل گرفتن

یکی از آشناها تاپیکشو دیدم یه جوری راجب مادرشوهرش حرف می‌زد 

با اینکه مادرشوهرش هر روز بچشو میگیره بره کلاس خودش ۶.۷ ساعت بچه شیطونیش پیششه صداش در نمیاد

بیشتر وقتا شام خونه مادرشوهرشه تا چند سال اول اجاره خونشون رو مادرشوهره داده 

بعد الان اومده میگه مادرشوهرم کاری برامون نکرده و نمیکنه بدم میاد ازش😐

کسایی که مخالفن پست نذارن خواهشا😊

یا میگید عروس بده یا خواهر شوهر و مادر شوهر 

سایت عجیبیه

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا سایت عجایبه اکثر عروسا طلب کارن از خانواده شوهر 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اینا تو سایت وحشین رو در رو قربون صدقه هم میرن دیدم ک میگم

خب همین دیگه 

نمیتونم باور کنم این همه بد دلی و کینه 

به قول مامانم میگه من ۲۰ ساله حرمت نگه داشتم بی احترامی نشده چون کینه به دل نگرفتم الکی الکی و مثل خانواده خودم میدونستم

اینقدر طلاق زیاد شده دیگه کلا گذشت تو زندگی ها معنی نداره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

تو خانواده ما خواهر شوهر مادرشوهر جاری معنایی نداره مثل خواهر برادر هم دیگر رو دوست داریم و بهم احترام میزاریم 

همه بد نیستن 

مادر شوهر من میخواد آب بخوره اول با ما مشورت میکنه 

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤

من به لطف کم کاری تیروییدم کم حافظه شدم و خداروشکر بدیای خونواده شوهرم مثل قبلنا دیگه یادم نمیاد. 

ولی قبول دارم یه عده عروس پرتوقع و بی چشمو رو هستن مادرشوعر خواهرشوعر هرچی رو تخم چشاشون میزارن اینا کورن نمیبینن و فقط دنبال یه ایراد کوچیکن که اونو بزرگ کنن

جدیدا عروسان پررو و پرتوقع شدن هر حرکت ورفتار خانواده شوهر رو بی احترامی میدونن خانواده شوهر حق حرف زدن ندارن ام خودشون تا دلت میخواد حق دارن که بی احترامی کنن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

منم تاپیک زدم در این مورد، چون همه فکر میکنن عیب از دیگرانه، خودشون گل بی عیبن، حق همیشه با اوناست، همه رو دشمن میبینن، انعطاف ندارن

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
تو خانواده ما خواهر شوهر مادرشوهر جاری معنایی نداره مثل خواهر برادر هم دیگر رو دوست داریم و بهم احتر ...

انشالله که همینطوری باشه همیشه 

من خانواده مادریم عروساشونو روی چشماشون میذارن 

پدری هم همینطور 

من پدربزرگم فوت شده هر وقت بیام شهرستان مامانم اولین کاری که میکنه با بابام میرن انواع گوشت و برنج و .... می‌خرن میگه شاید دستشون تنگ باشه نتونن خرید کنن 

مثلا مرغ خریده بود بابام برای خونشون مامانم گفت شما درگیر شام باشید من مرغ رو ریز میکنم

اگر یکی به کاربرای اینجا اینطوری بگه خودشونو تیکه تیکه میکنن 

اگر اینو اینجا بگی میگن مگه کلفتشونی🫤

انشالله که همینطوری باشه همیشه من خانواده مادریم عروساشونو روی چشماشون میذارن پدری هم همینطور من پدر ...

آفرین 

هزار تومن شوهره خرج خانوادش کنه خودشون رو جر میدن 

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤